Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit szóltok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Férfiak! Mit szóltok hozzá, ha egy nő már az első randin lefekszik veletek? Jó pont ez nálatok vagy rossz pont?

Figyelt kérdés

2018. jan. 27. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Velem nem tudna, mert nem akarok ilyet csinálni. Egy randi nem elég, ha ismerem sem.

26/F

2018. jan. 27. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem jó pont...:(

Nekem volt hogy 4-5 nap után szexeltunk is, de nem volt olyan, nyomot vokt a légkör és nem tudunk ellazulni.

Szerintem ketto ember kötött akkor a legjobb a szex mikor spontán jön és mindketten akarjak egymást.

2018. jan. 27. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért, egyedül nem tud lefeküdni? Csak velem? Eléggé béna lehet.
2018. jan. 27. 22:58
 14/14 János Gilján ***** válasza:
100%

Első randin lefeküdtem a feleségemmel, most vagyunk együtt 11 és fél éve és a szerelem a mai nap is tart a kapcsolatunkban a két és fél éves fiacskánk mellett is.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden pár feküdjön le az első este, de azt mondom, hogy attól még, hogy gyorsan lefeküdtök egymással, simán tarthat sokáig egy kapcsolat.

Az általánosítást ostoba dolognak tartom és azt is, ha valaki szentfazéknak akarja beállítani magát csak azért mert heteket várakozik. Mindenki haldjon a saját tempójában, senki másnak semmi köze hozzá.

37F és 34N

2018. jan. 28. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!