Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok (24) együtt a barátommal (31). Minden nagyon jól megy köztünk, kivéve a szexet. Nem igazán szereti az előjátékot, a kedvemért megteszi, de nem túl nagy lelkesedéssel. Orál sajnos sosincs, mert azt nem szereti. Azt mondta nem miattam, ő senkinél se csinálta, mert nem izgatja fel és fárasztó... Nekem pedig ez sajnos nagyon hiányzik. Az expartnereim erre nagy hangsúlyt fektettek, mert orgazmusom sajnos még nem volt aktus közben, ezért orállal kompenzálták ezt. Nem nagyon szoktunk kísérletezni, sok mindent ki szeretnék még próbálni. Semmi durvát, csak mondjuk nem csak otthon, vagy bilincs, szerepjáték. Ezek őt nem nagyon hozzák lázba, ő magára azt mondja, hogy minimalista típus, ő úgy elégedett a kapcsolatunkkal ahogy van. Sokszor beszéltünk már erről a témáról, egy kicsit jobb lett mint régen volt, de nem vagyunk sajnos egy hullámhosszon. De "csak" a szex miatt nem tudom őt elhagyni, mert tényleg szeretjük egymást. De attól félek én így igazán nem leszek sose boldog, és inkább hagyni kellene az egészet, ha nem passzolunk össze. De attól félek velem van a baj és senkit nem találok akivel elégedett lennék az ágyban. Vagy igen, de vele meg lehet más téren nem passzolnánk. Már szerintem másfél éve agyalok ezen, hogy mit tegyek. Van valakinek tapasztalata vagy tanácsa? Annyira frusztrált vagyok, hogy ez nem működik nekem valamiért soha.2018. jan. 31. 17:12
21/25 anonim válasza:
20: ha MINDENmas tokeletes, akkor talan vegigtondolhatnad a mondatod jobban. Tenyleg nehany kosza numera, ami sose derul ki, akkora bonyodalom? Tul van ez lihegve talan, s ne vegyuk egy kalap ala azzal ha valakit megdugnak egy bulin, mert epp pasija nincs ott.. nemdebar?
22/25 anonim válasza:
Az én párom is ilyen. Én 22 ő 28. Azt mondja hogy zavarja hogy nem megyek viszint tenni érte nem tesz semmit. Már évek óta könyörgök a nyalásért de semmi. Én szeretek szopni de ő nem szereti mivel megalázónak tartja. Nem is erőltetem ezeket ilyen vágy álmok maradnak. 😊 de amúgy a szexet félre téve teljesen össze passzolunk. Ezért az egy dologért meg nem hagynám el. Többször leülni megbeszélni hogy mi lenne a jó mi nem.
23/25 anonim válasza:
Zavarja hogy nem megyek el viszont tenni érte nem tesz.
24/25 anonim válasza:
Megalázónak tartja a pasid a szopást???? El kellene mennie valami szexuálpszichológushoz, mert itt valami gyermekkori trauma húzódhat a háttérben.
25/25 anonim válasza:
Nem menne ilyen helyre. Ő tipikusan olyan aki inkább gépezik minthogy ilyesmi érdekelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!