Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok (24) együtt a barátommal (31). Minden nagyon jól megy köztünk, kivéve a szexet. Nem igazán szereti az előjátékot, a kedvemért megteszi, de nem túl nagy lelkesedéssel. Orál sajnos sosincs, mert azt nem szereti. Azt mondta nem miattam, ő senkinél se csinálta, mert nem izgatja fel és fárasztó... Nekem pedig ez sajnos nagyon hiányzik. Az expartnereim erre nagy hangsúlyt fektettek, mert orgazmusom sajnos még nem volt aktus közben, ezért orállal kompenzálták ezt. Nem nagyon szoktunk kísérletezni, sok mindent ki szeretnék még próbálni. Semmi durvát, csak mondjuk nem csak otthon, vagy bilincs, szerepjáték. Ezek őt nem nagyon hozzák lázba, ő magára azt mondja, hogy minimalista típus, ő úgy elégedett a kapcsolatunkkal ahogy van. Sokszor beszéltünk már erről a témáról, egy kicsit jobb lett mint régen volt, de nem vagyunk sajnos egy hullámhosszon. De "csak" a szex miatt nem tudom őt elhagyni, mert tényleg szeretjük egymást. De attól félek én így igazán nem leszek sose boldog, és inkább hagyni kellene az egészet, ha nem passzolunk össze. De attól félek velem van a baj és senkit nem találok akivel elégedett lennék az ágyban. Vagy igen, de vele meg lehet más téren nem passzolnánk. Már szerintem másfél éve agyalok ezen, hogy mit tegyek. Van valakinek tapasztalata vagy tanácsa? Annyira frusztrált vagyok, hogy ez nem működik nekem valamiért soha.
Kérdezd ki a lányokat, pont erről a kérdésről meséltem a másikban ...aztán rájössz, hogy a fajtádról panaszkodnak éppen.
2018. jan. 31. 18:03
13/25 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg
Túlzottan megalkuvó vagy
2018. jan. 31. 18:10
14/25 anonim válasza:
En azt mondanam, hogy nincs olyan kapcsolat, ami mindenben tokeletes. Lehet massal tobb lenne a szex vagy jobb de kevesbe lenne oda erted vagy egyeb hulye dolga lenne. Tedd fel magadnak a kerdest, mi a fontosabb? Ha olyan nagy lenne a szerelem, engem nem zavarna, ha oralisan nem csinalja, felteve hogy kezzel vagy mashogy kielegit. 24
2018. jan. 31. 18:38
15/25 A kérdező kommentje:
Sajnos máshogy sem elégít ki. Ha ő elélvez, akkor vége az aktusnak. Előjátékképpen izgat a kezével kb. 1-2 percig és ennyi volt.
2018. jan. 31. 18:42
16/25 anonim válasza:
Basszus ez egy önző popófej.. és nőként mondom ezt..
Ne hagyd már magad !!
Mit szeretsz benne ? Most komolyan ? Készíts mérleget.
De le ne éld vele az életed .
A minimum az lenne kétszer kielégít téged nyelvvel addig nem térdelsz.
Dobbants.
Keress olyat aki értékel.
Nem dobod ki csak a szex miatt ,? Ez az alapja a jó kapcsolatnak.
Megszokásból vagy vele és félsz nem találsz mást.??
De ideges lettem tőled :D bocsi
2018. jan. 31. 18:47
17/25 anonim válasza:
Jezusom, ha nem erdekli, hogy elelvezel e vagy sem, akkor nagy a gaz. Barmilyen nehez is most, szerintem hagyd ott. 24
2018. jan. 31. 18:54
18/25 anonim válasza:
Elhagyni nem akarod, de a jo szex hianyzik = szenvedsz.
A titkos.szereto intezmenye miert olyan bonyolult? Hagyjuk a moralizalast, azt valaszold meg: ha nem hagyod el akkor igy elsz meg harminc evig?
Nem egyszerubb dugni neha massal ami csak arrol szol? Nem romantika, nem erzelem. Csak orgazmus? Mi ezzel a gond?
A pasidnak nem esik baja es ugyse teszi meg neked, s meg se tudja. Irj, ha meseljek hogy szervezd le magadnak.
2018. jan. 31. 19:18
19/25 anonim válasza:
Mi dettó ugyan ezek vagyunk csak forditva mert én vagyok az F és a barátnőm lusta... Minfig én vagyok fellül minden é csinálok könyörögni kell egy kis orálért de én rl tudok élvezni ezért nem annxira problémás de megértem a kérdezőt hervaszó a helyzet. Sajnos elöbb utobb el fogod hagyni az önzősége miatt. Anált se engefi a barátnőm ezért elhagyni kemény lenne..
2018. jan. 31. 19:19
20/25 anonim válasza:
18 -as
Nem a szerető a megoldás .
Hanem egy normális új társ aki tényleg férfi. ! Az ágyban is !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!