Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan nagyok az elvárásaim?
Minden hónapfordulónál én magam főztem a vacsit volt barátomnak, megleptem egy csomó kiseb ajándékkal, és van egy vicckönyvem 1001 elefántos viccel 😃
Nincsenek nagy igémyeid, én is ugyanezeket keresem.
Nekem is fontos a külső, hiszen az fog meg először. Nyilván ha valakit nem találsz vonzónak, akkor azt nem lehet erőltetni.
Kérdező, köszi, jól esik :-)
Első voltam.
Akkor te vagy a kivétel, úgy vettem észre, legalábbis pl. Romeon, hogy már egy-két képből ítélnek, és ha nem tetszel, akkor kár erőlködni. De fentebb leírt ok miatt ezt valahol megértem, ám nyilván néha azért szarul esik az embernek :/
Első voltam. És a harmadik is. :D
Sajnos ez a baj,de sokan a kép alapján ítélnek :/
Én pedig a kérdező voltam :D
Én még hozzá tenném azt, hogy legyen velem elfogadó és türelmes, bár nekem alapvetően vannak nehézségeim a megnyílással és az ismerkedéssel, de lényegében nekem is ezek az elvárásaim, amik neked...
Sajnos állítólag érettebb vagyok a kortársaimnál, amit meg is érzek, szóval bennem van az a melankólikus "megnemértett művész" dolog is, ami nem sokat segít.:)
19/m/f
Egyáltalán nincsenek. Nekem ezek alap elvárások, de nekem extra elvárásaim is vannak, pl arcra minimum 10/8 legyen. Szóval biztos megtalálod a párod, hiszem, hogy mindenki megtalálja, akit sok éven át szerethet, akármilyen elvárásai is legyenek.
Első, te nagyon cuki lehetsz!;)<3
Köszönöm, kilences ^^
Első voltam. És a harmadik. Meg a hatodik is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!