Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adják meg magukat ilyen könnyen a nők?
Figyelt kérdés
Miért adják meg magukat ilyen könnyen a nők? Legalább is akikkel én eddig találkoztam/ismerkedtem. Első randin már leszoktunk feküdni. Eddig egyetlen egy nő volt az életembe aki, nem feküdt le velem az első randi után. Nagyon félénk és vissza húzódó szűz lány volt. Vele majdnem egy év után feküdtem le. Nagyon félt a szextől mivel, kislányként szexuálisan zaklatták.2018. jan. 31. 15:10
11/21 anonim válasza:
Talán betesznek téged az "egy körre jó", de párkapcsolatra nem kéne kategóriába.
12/21 anonim válasza:
Mert te is csak ilyen ,,kapcsolatot" èrdemelsz. Többre nem vagy kèpes. Csak egy èjszakára kellesz a nőknek, nem tartanak többre. Erre nem gondoltál?
13/21 A kérdező kommentje:
Egyszóval sem mondtam, hogy nem voltam kapcsolatban velük.:)
2018. jan. 31. 19:57
14/21 anonim válasza:
ÉS TE MIÉRT ADOD MAGAD ILYEN KÖNNYEN? NEKEM SEM KÉNE OLYAN FÉRFI AKI ILYEN KÖNNYEN ADJA MAGÁT. TUDOD EZT HOGY HÍVJÁK? FÉRFI KUUU....A! NEM VAGY KÜLÖNBB "AZOKNÁL A NŐKNÉL". FA...LAP.
15/21 A kérdező kommentje:
14. Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy.:)
2018. jan. 31. 20:06
17/21 anonim válasza:
Hány éves vagy és hogy nézel ki?
18/21 A kérdező kommentje:
21 eves vagyok. Hogy nezzek ki? 178cm magas kicsit mackos tipus. Zold szem es barna haj. Nok szerint helyes vagyok. Bar en ezt nem igy gondolom. Nem mondom hogy csunya vagyok de helyes sem. :D
2018. jan. 31. 21:31
19/21 anonim válasza:
mindig a hájas pasik a legbeképzeltek...
20/21 anonim válasza:
Nyugi, kamu. Egy hájgép pasi nem sok nőnek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!