Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen testalkatú, jellemű lányok adják könnyen magukat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 11:34
1/10 anonim válasza:
Elvben azok akik nincsenek megelégedve a testükkel és úgy vélik, hogy ezért nem kellenek. Főleg a ducibb lányok. Bár ez csak egy feltevés.
3/10 anonim válasza:
#1-es jól mondja, a saját énkép és önértékelés az ami ezt befolyásolja. De egy vékony, szép arcú, jó alakú lány is lehet elégedetlen magával ha nem kap kellő visszajelzést így azt sem jelenteném ki, hogy inkább a ducibb lányokra jellemző. Ez bárkire igaz lehet akinek gondja van magával, és ilyen visszacsatolsára vágyik, hogy ettől érezze magát kívánatosnak és szépnek.
4/10 anonim válasza:
neked senki enma dja könnyen magát mert
gyökér vagy, sajnálom:S
5/10 anonim válasza:
Sztem meg inkább azok akik nagyon is tisztában vannak a saját szépségükkel és elégedettek magukkal. Nekem ez a tapasztalatom.
6/10 anonim válasza:
A ducik nem válogathatnak annyit, mint a szép vékony lányok.
8/10 anonim válasza:
Vagy a súlyából vagy az igényeiből le kell adnia, különben egyedül marad.
9/10 anonim válasza:
testalkattól szerintem nem függ. inkább azok, akik nem eléggé öntudatosak, esetleg van egy kis önbizalomhiányuk is. akik még nem jöttek rá, hogy nem kell valaki alá befeküdni csak mert teszi a szépet.
10/10 anonim válasza:
Én mint ducibb lany ugy velem igen is válogatós vagyok es megis akadna partnerem jo par ugy is hogy nem adok le az igenyeimbol ezzel szemben van olyan vékony, csinos barátnőm aki szinte bárkivel beerne :) egyaltalan nem a kulsotol fugg. 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!