Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy engem...

Miért van az, hogy engem olyan könnyen lebunkóznak a családtagjaim, de magukat és egymást meg bevédik?

Figyelt kérdés

Semmi rosszat nem tettem senkivel, ha kérdeznek akkor vállalom az őszinte véleményem, ami legtöbbször nem egyezik az övekkel. Ezért elhordanak mindenféle idiótának, meg furcsán méregetnek. Gyakran önzőnek, bunkónak titulálnak, pedig jóindulatúnak tartom magam.

Ezzel szemben folyton nyíltan leszarozzák és visszaadják az ajándékaimat, kritizálnak, eltérő véleményemért sértegetnek.

De hiába egymás szeme láttára történik, egymáson soha nem botránkoznak meg, bezzeg ha én mondanék feleilyeneket...

Több távoli rokon, akiket nem is ismerek bepanaszolt, hogy nem köszöntem nekik az utcán, mikor ők se nekem.

Vagy a testvérem nevén leszólított a "kedves" rokon a buszon, majd jeleztem hogy én nem ő vagyok. Miután felháborodva bepanaszolt a nagymamámnál hogy én őt nem ismerem fel...

Egyszerűen vagy mindenki hülye a családban vagy én vagyok az...

2017. jan. 25. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Megszokták, mert vagy hagyod, vagy vevő vagy rá.
2017. jan. 25. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

"Egyszerűen vagy mindenki hülye a családban vagy én vagyok az.."

Azért valljuk be, az utóbbinak van nagyobb valószínűsége. Nem lehet, hogy a stílusod irritáló?

2017. jan. 25. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sokáig tűrhetted a bántást,sértéseket.(Amire általában az átlag ember egyből reagál.) Szóval az okos enged módszert alkalmazhattad,és rád kaptak.És mivel sokáig elnézted nekik azt gondolták hogy nyugodtan csinálhatják.Most meg amikor ki akarsz állni magadért ezen meglepődnek.
2017. jan. 25. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
A leírtak alapján neked van igazad. Én is azt tapasztalom, hogy a környezetemben lévő emberek kb. 70%-a szefós. Felétek is ez a helyzet, ahogy olvasom. Különösen alátámasztja ezt a leírt buszos eset...
2017. jan. 25. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
A 17:19-sel értek egyet.Kérdezõ ebben a szituban nem vagy egyedül szerintem.
2017. jan. 25. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is ugyanez van. En mar lassan 30 leszek es sokat gondolkodtam rajta, hogy miert, szerintem is az lehet a legracionalisabb, amit a 17.19-es mond, en ugyanerre jutottam. Valtozni viszont nem valtozik a helyzet, legalabbis nalunk idovel se valtozott, max elnyomtak, elojott, aztan rosszabb, mint volt. Kerdes mar csak annyi: Mit lehet ezzel kezdeni? Hogy lehet javitani a viszont? Erre ha valaki tudna a valaszt...
2017. jan. 25. 18:42
 7/7 anonim válasza:

En is igy elem a napjaim,pedig majd 30 vagyok. Amugy en a 'legfiatalabb' vagyok a csaladban. Egy szemely,a legidosebb ertett meg csupan(mar meghalt :( ). Nekem annyi a magyarazatom,h vmiert en joval magasabb EQ-val szulettem. Nem IQ,hanem EQ,roviden kabe en a szomszed tehenevel se vagyok paraszt,mert van lelkem :)))

Amugy ha teheted en ajanlom pszichologus felkereseset,mert en ugyan imadom az eletem,de mivel nem jartam pszichologushoz,igy a foldgolyo masik oldara 'menekultem' 🤠

2017. jan. 27. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!