Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretők volt már ilyen veletek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők volt már ilyen veletek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ez csak a filmekben van így, de ha esetleg kedvelitek a szeretőtöket, vagy neadj Isten még magatoknak sem valljátok be, de mégis éreztek valamit iránta..

És nagyon csúnyán összevesztek vele, akkor meglehet, hogy a párotokon vezetitek le?

Előbb láttam egy filmet és ez volt a szituáció, a filmben a férfi miután hazament a párjához keményen megd*gta... :D mert le kellett vezetnie a feszültséget...és párját "használta erre"

Létezik ilyen?

2018. jan. 29. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Létezik, és szánalmas dolog szerintem.
2018. jan. 29. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2018. jan. 29. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
mi volt ez a film ?
2018. jan. 29. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, milyen filmekből indulsz ki, de a valóságban nagyon jellemző, hogy a párján vezeti le a feszültséget. De nem úgy, amit te írtál, hanem szó szerint a feszültséget vezeti rajta, tehát a párja issza meg annak a levét, amit a szeretője keltett benne, és a kettős játszma miatt még az is lehet, hogy a feléledő bűntudatot is áthárítja a párjára.

Persze, a szeretőkben sem lehet általánosítani, de ilyenre már számtalan beszámolót hallottam, és én is jártam így. Konkrétan exem azzal ßaszogatott, hogy velem nem tud őszintén sem beszélni magáról és a programjairól, amíg más ismerőseinek bezzeg igen. Mint kiderült, ezt arra értette, hogy egy srác aki addig is sértegetett a hátam mögött neki, elhívja magával belgiumba, és arról nyilván szó sem lehet, hogy engem beavassanak (ezt szó szerint mondta). Erre ő pedig úgy döntött, hogy nyilván elmegy, hisz hülye lenne ilyen lehetőséget kihagyni.

Aki hajlamos az ilyesmire, abban eleve valami defekt van, hogy nincs benne méltóság és tartás, ezért bármilyen gátlástalanságra képes. De igen, az élet pontosan ilyen.

2018. jan. 30. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:
persze hogy létezik, végül is jobb mint amikor a dühöt más formában vezeti le, akár a gyerekén egy pofonnal.
2018. jan. 30. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hú, de megbüntette vele a párját mondhatom... :D
2018. jan. 30. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!