Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok akik szeretők! Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akik szeretők! Miért mentetek bele?

Figyelt kérdés

Azokat a nőket kérdezném, akiket szeretőnek tart egy férfi: miért mentetek bele egy ilyen kapcsolatba? Még mimfig tart?

Legyetek szívesek korral írni.

Ha nem mered felvállalni, privátban is szívesen meghallgatlak!

2017. okt. 13. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Szex kötöttségek nélkül! Nem kell kapcsolat de a szex igen! Ilyenkor tartok szeretőt vagy ilyenkor vagyok valakinek a szeretője! 23N
2017. okt. 13. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Mert nincs kötöttség. Az meg vonzó is,hogy másé a pasi.

20L

2017. okt. 13. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom elég nagy arányban a szexuális kielégületlenség és egy kis egósimogatás utáni vágy kombinációja lehet a fő h
2017. okt. 13. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
lemaradt: hajtóerő.
2017. okt. 13. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem férfiként az a tippem,majd megcáfolnak a lányok ha nem így van, hogy ha a pasinak felesége van vagy barátnője és valaki lecövekelt mellette akkor biztos tud valamit..... főleg ha idősebb mert akkor már tapasztaltabb is....
2017. okt. 13. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Szexkapcsolatnak indúlt.

Aztán ahogy kiderűlt hogy asszonya meg gyereke van. Pattintottam és elhajtottam a búsba.

23 N

2017. okt. 13. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemre járok és még mellette diákmunkázom, hogy eltarsam magam. Heti 6 napom úgy néz ki, hogy reggel 8-ra megyek el itthonról és este 10-kor érek haza.

Kapcsolatra, szerelmesnek lenni nincs időm. Ez a srác meg pont azt igényi, hogy találkozzunk max heti egyszer (ritkán kétszer) és pár órát ellegyünk. A suliban ismertem meg. Jó érzés vele lenni, megvan vele az amire ilyenkor ennyi idő alatt vágyom.

21/L

2017. okt. 13. 15:37
 8/9 anonim ***** válasza:
KamionosZoli megint megmondta a tutit. Egy nős pasi sokat tanul a Zasszony mellett a női lélekről, gondolkodásmódról. Azt is kitapasztalja, mikor mit kell mondani. És hogyan. A nők legérzékenyebb erogén zónája a fülük. Csak nem harapdálni kell, hanem a megfelelő szavakat duruzsolni bele.
2017. okt. 14. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerelemből mentem volna bele. Őszinte szerelemből. De nem mentem.
2017. dec. 10. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!