Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen magasságú fiú kell ahhoz, hogy elfogadjátok szeretőnek?
Figyelt kérdés
Ti magasságotokat és korotokat is írjátok le lécci. Én 173 cm és 19 éves vagyok.2018. jan. 29. 18:20
11/11 anonim válasza:
Sajnos én is csak a 172.5 cm-ert értem el, vagyis minimum 5.5 cm-el maradtam le az ember létről... :/
A nők megfognak téged is lelkileg nyomorítani, ha nem kerülöd a nyilvánosságot, én is csak sötétedés után és kerülő utakon megyek dolgozni.
De nem tehetnek róla végülis, sosem tudják hogy milyen nem töketesnek lenni.
Na jo, szerintem ez mar mentalis betegseg. En Magyarorszagon sose latok olyan nagyon magas ferfiakat, mindenki olyan 170-78 koruli. Nekem mondjuk nem jonnek be a magas pasik, nekem olyan torzak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!