Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikortól számít szeretőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számít szeretőnek valaki?

Figyelt kérdés

Beszélgetünk, azt mondjuk egymasnak "szeretlek", talizgatunk, csókolózgatunk, hiányzunk egymasnak, szex is volt de csak egyszer... Utana ugyan ugy ment a tali, csók, " szeretlek".

rövid volt, kb 2-3 hét az egész.. Utana nem kerestuk egymast mar. A szeretőm volt? Vagy ez még nem az a kategória?

19.l

2017. dec. 27. 22:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább olyasmi volt, mint 2 kiló bejgli és másfél kiló töltött káposzta utáni fing. Mondani egymásnak hogy szeretlek, stb. és 2-3 hét az egész? lol.
2017. dec. 27. 22:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Ok, tehat nem az. De akkor mi?
2017. dec. 27. 22:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Semmi. Gatya. Fellángolás. Miért lett vége?
2017. dec. 27. 22:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor hiányoztatok egymásnak, de már nem hiányoztok egymásnak?
2017. dec. 27. 22:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Azelott mindig keresett, de utana mar tobbet nem. Sztem azt varta, hogy en is keressem neha ot. De vegul egyikunk se kereste a masikat. Nagyon szarul esett, talan meg sirtam is, miutan tisztaba lettem vele, h tobbet mar nem fog keresni. Azota eltelt 1 ev, mostanaba megint irogat, de nem igazan tudunk mirol beszelni mar.. Hivott talizni is, de nem mentem.
2017. dec. 27. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:

Sajnos a magyar nyelvben a szerető szó mára szinte kizárólag a házasságtörő személy külső kapcsolatát jelöli. Száz éve még azt, akit valaki beteljesült kapcsolatban szeret.

Amit te leírtál, azt legjobban egy szép emléknek nevezhetjük...

De miért is maradt abba?

2017. dec. 27. 23:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Azert maradt abba mert azt varta hogy en keressem, mert erezni akarta h foglalkozom vele (ennek tobbszor szot is adott) de en is azt vartam h o kezdemenyezze.. Vegul egyikunk se kereste a masikat
2017. dec. 27. 23:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Ja, közben leírtad.

Mit mondjak, mindketten érzelmileg éretlenek voltatok. Semmi baj, tanultál. Legközelebb annak mondd, hogy szereted, akit tényleg szeretsz... :)

2017. dec. 27. 23:06
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

Gratulálok. Amikor két játszmázó kis h*lye egy d*gás után pofára esik. Normális hozzáállással ebből egy tök jó kapcsolat lett volna. Csak ahhoz ugye nyíltnak és őszintének kell lenni, nem csak a lábat kell széttenni, ha úgy adódik.

Egyébként "kavartatok". Ennyi.

2017. dec. 27. 23:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Két büszke ember. Aki egyedül van.

Gratulálok.

2017. dec. 27. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!