Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen magasságú fiú kell ahhoz, hogy elfogadjátok szeretőnek?
Nem számít a magassága, sokkal inkább a belső számít nálam. A te magasságoddal nincs semmi baj
20/L
Nálam 173.2 cm-től nyerő valaki..
De komolyan milyen kérdés már ez?
Nem csak szeretönek, hanem szerelmemnek, páromnak is minimum, de ez nagyon min 180
Inkább 185+
Ez van, ez vonz. Ezt tartom szexinek, férfiasnak.
Magassarkuban 1786-178 vagyok, és nem szeretem, ha egy pasi velem egymagas vagy alacsonyabb. Próbáltam, tényleg, zavart nagyon.
Szerintem kérdező, ha 178 cm alatti vagy akkor inkább heréltesd ki magad... Most nem trollkodom vagy kötözködöm. Ezt a legnagyobb jóindulattal ajánlom!
Sajnos embernek nem csinálják, de vannak állatorvosok akik jó pénzért vállalják. Most én is erre gyűjtök úgy 2 éve.
Sajnos én is csak a 172.5 cm-ert értem el, vagyis minimum 5.5 cm-el maradtam le az ember létről... :/
A nők megfognak téged is lelkileg nyomorítani, ha nem kerülöd a nyilvánosságot, én is csak sötétedés után és kerülő utakon megyek dolgozni.
De nem tehetnek róla végülis, sosem tudják hogy milyen nem töketesnek lenni.
Csak azg sajnálom, hogy anyám abba a nagyon igénytelen 0.0001%-hoz tartozik aki összefeküdt a szintén gnóm 173 cm-es apámmal.
Én nem kockáztatom, hogy én is ezt tegyem egy élettel, inkább sosem lesz gyerekem (Ha esetleg a herélésem előtt még lottót nyernék és lenne rá esélyem).
32/ szűz "férfi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!