Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 23cm farok átok vagy áldás?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mindig a farkával dicsekszik mert neki ekkora de barátnője mégsincs. Egy volt barátnőjét kérdeztem ő azt mondta soha nem tudta tövig benyomni mert fájt neki akkor meg mi értelme? Én imádom ütközésig veretni vadul erősen miközben markolászom meg paskolgatom a popsit2018. jan. 28. 05:18
11/17 anonim válasza:
Ehhez inkább a nők tudnak hozzá szólni.
12/17 Béla. A Király. válasza:
Néha átok, néha áldás. Nője is válogatja. Az biztos, hogy kreatívabb leszel szex közben, mert csomó poziciót ki lehet vele próbálni, ami rövidebbel nem menne. De cserébe ha nem mély a csaj, akkor csak a hegyét tudod bedugni. Nekem 24 centi, nem a levegőbe beszélek.
14/17 anonim válasza:
Nézz Rocco Siffredi filmeket. Ő elég jól tudja szemléltetni, hogy mit lehet kezdeni a szerszámmal, hasonló méretben.
16/17 anonim válasza:
Jah 24 centi (legalábbis ez a publikus adat)
17/17 anonim válasza:
Rocco Siffredi,hát amikor a nő egy marokra fogja a fele eltűnik..jó az talán 15-16nak. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!