Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pénisz a jobb?
Figyelt kérdés
A kis makkú? Vagyis a törzse vastagabb, mint a makk. Vagy ahol a makk nagyobb, mint a törzs? Nők véleménye azért érdekel, hogy melyik élvezetesebb nekik. Férfiak véleménye pedig azért, hogy szerintük melyikkel lehet jobban érezni egy punci minden részét?2018. jan. 26. 14:28
1/9 anonim válasza:
A kemény pénisz a legjobb, első szempont, majd , ha ez megvan legyen vastag, ha ez is oké, akkor nem árt, ha minimum 20 centi. Na ilyen legyen és arányosan szép :)
2/9 anonim válasza:
Nekem latvanyra az tetszik, ami olyan vastagsagban folytatodik tovabb, mint a torzs. Se nem kisebb, se nem nagyobb.
Erzesrol nem tudok nyilatkozni.
3/9 anonim válasza:
Nekem a makkom nagy. Eléggé feszül rajta a fitymám is. Szerencsére szűkület nincs, de tökéletesen "átlátszik" a makkom alakja a bőrön. Szokták szeretni, azt is hogy kifejezetten eres. A tetejébe még magamutogató is vagyok, szóval, hamar előkerül a dolog ha vevő rá a hölgy.:P
4/9 anonim válasza:
Vagy az arányos,eletleg kicsit nagyobb makk.Vagy a kicsit kisebb,de nem akkora,mint egy rajzszög.
5/9 anonim válasza:
Milyen jó ez az oldal, hogy az ember nem írhatja le a véleményét őszintén... még, ha valami negatív sértőt írtam volna megértem, de így? sok kis fszú betalált :D Pontozzátok le ezt is és éljetek álom világban.
6/9 anonim válasza:
A jó nagy makkos. Mint egy gomba.
Nyilván nem a tövével érzed és nem is azt ingerli a suna.
7/9 anonim válasza:
ötös tényleg jó nagy hülyeséget írtál én is lepontoztalak:D
8/9 anonim válasza:
Azt még valóban hozzátehetted volna, hogy ha arányos. Tehát a makk vastagsága kb. megegyezik a törzs vastagságával. Nekem hasonló és szépnek is látom. ( A "törzsem" test felőli töve talán vékonyabb picit. :P )
9/9 (:Puszedli :) válasza:
Én szeretem a nagy makkot és szeretem ha vagtag és vagy 19-20 cm. De a maknál vastagabb ne legyen a pénisz mert a nagy és formás makkor szeretem. :) 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!