Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 23cm farok átok vagy áldás?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mindig a farkával dicsekszik mert neki ekkora de barátnője mégsincs. Egy volt barátnőjét kérdeztem ő azt mondta soha nem tudta tövig benyomni mert fájt neki akkor meg mi értelme? Én imádom ütközésig veretni vadul erősen miközben markolászom meg paskolgatom a popsit2018. jan. 28. 05:18
1/17 anonim válasza:
Én imádtam mikor bennem volt egy 23 cm-es és vadul is csinálta.
3/17 anonim válasza:
Ha soványan ennyi akkor igen ha teltebben(mert akkor lehet még hosszabb)akkor nem annyira.F.
4/17 anonim válasza:
Ja és ha ez igaz akkor rá kell tudnia tenni háromszor a markát vagy 12ujjat rámérni.F.
5/17 anonim válasza:
Ezzel már neki tudod szorítani a szamarat is a jászolnak.
6/17 anonim válasza:
Atok
Faj a nonek
Nem mehet tovig
Ovatosan kell csinalni az elejen
7/17 anonim válasza:
Nekem 19hosszú és átlagtól vastagabb is.
Van pozitív és negatív tapasztalatom is.
Pozitív hogy ink azért van baj mert túl nagy és nem azért mert túl kicsi.
Kapcsolatban jobb szerintem h nagy mert megszokják. Egyszeri alkalmakra már legtöbbször nem jó. Sok a panasz h feszít, és életem legszebb nője aki 20éves cukiság volt vastagában se fért bele a kolbi. Hosszában pedig 1 nőben fért el teljesen. Akkor nem is tudtam megnyomni erősen a méhszájat, csak épp megérintettem.
Összességében én örülök hogy ekkora. Tapasztalatból mondom h a legjobban 17.5centissel boldogulnék alkalmi és hosszútávú sex kapcsolatokban.
26f
8/17 anonim válasza:
Egy volt kollégámnak 25 centis volt, lógva. Ha nővel volt, vagy ő nem élvezte, mert épp csak a végét tehette be, vagy a nőnek okozott fájdalmat.
9/17 anonim válasza:
Nekem átok lenne, ha a partneremnek ekkora lenne. Azzal már nem lehet vadulni, figyelni kell, hogy ne menjen tövig. Bőven elég a 14-15 cm nekem, az minden pózban csak kellemes érzést okoz, s lehet tolni, ahogy a csövön kifér. :D
10/17 anonim válasza:
Hát én férfiként mondom, hogy inkább áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!