Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és lányok? Nagyon szép csávó kis szerszámmal, vagy átlagon aluli csávó nagy szerszámmal?
Én a férfias kinézetű férfiakat szeretem. Egy pasi ne pont szép legyen már! :D És adom az elsőt, ne folyton a farkával legyen elfoglalva. Sokkal imponálóbb, ha a farokmérete helyett azzal a nővel foglalkozik, akitől akar valamit.
A kérdésben szereplő mindkét esetnek megvannak a maga hátrányai. Az egyik méretre túl vékony és basszus, ne legyen már szép! :D A másik meg méretre túl hosszú és mi az, hogy átlagon aluli? Aki átlagon aluli, az általában csak nem találta meg a saját stílusát, vagy nem is keresi. Ergo végeredményben problémás eset lehet, és valószínűleg nem csak ebben.
szép alatt ilyesmit értettem:
átlagon alulival/átlagossal meg tele van a világ arról nem kell kép.
Hát csak a saját nevemben beszélhetek, de ez a belinkelt pasi nekem nem szép. Nekem bizarr, hogy a gyerek-arccal egy kigyúrt test párosul.
Egyébként azt választanám, aki nekem vonzó farokmérettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!