Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így jövője a kapcsolatnak?
Adott egy gazdag pasi. A lány kis lakásban lakik a szüleivel (2 szoba, 1 fürdő, 1 konyha). Szépen modernul van berendezve de hát nem nagy ( látszik hogy nem vagyunk miliomosok).
3 an élünk.
Nem merem hazahozni a barátom ( friss kapcsolat). Szegyenlem hogy nekünk nincsenek olyan jó körülményeink
Igen, van. Nyugodtan hívd át.
Az én férjem is pénzes családból származik, nagy zöldövezeti kertes házban nőtt fel. Nekem is volt zabszem a fenekemben mikor meghívtam magunkhoz. Én nagyon csóró családból származom, apám mindenünket elitta, anyám munkanélküli volt, szóval sejtheted.
Nagyon szégyelltem a panellakásunkat amit béreltünk. A maradék bútoraink kopottak voltak, a macskák lekaparták a tapétát a sarkokon, de őt ez egy cseppet se érdekelte. Simán átnézett rajta, mert ugyanakkor tiszta volt a lakás és egyedül én érdekeltem.
Idén fogjuk ünnepelni a 20. házassági évfordulónkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!