Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mennyire zavar titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire zavar titeket ha egy lány "fadarab" az ágyban?

Figyelt kérdés
Imádok szexelni és mindent megengedek viszont én inkább passzív szerepet töltök be nem szeretek én mozogni. Úgy vagyok vele, hogy mozogjon a pasi meg csináljon ő mindent én meg csak fekszek. Viszont szerintem nem mondok semmire nemet. Kompenzálja a két dolog egymást?
2018. jan. 26. 11:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor nem zavar ha fiatal csaj nem sok tapasztalattal a háta mögött találkozunk és az első hónapokban ez történik Ebben azért van önzés . Volt két csajom aki már kiforrott volt és amikor nyaltam miközben fogdostam és ujjaztam minden rését a kezeivel csak saját magát simogatta . De amikor szopott az arcát vállát melleit simogattam , szex közben is . A combomra se a zsákomra nem fogott rá . Annyit tett hozzá az aktushoz hogy mondta még csináld és üvöltött mikor elélvezett . Amikor behajolt ösztönözni kellett hogy húzza szét magát vagy megkérni hogy üljön bele . Hát szóval ....
2018. jan. 26. 13:45
 22/24 anonim ***** válasza:
84%

Volt ilyen párom...

Borzasztó unalmas a szex egy ilyen passzív nővel.

Egy idő után volt hogy inkább magamnak intéztem el. Mert kb. ugyanaz az élmény volt.

2018. jan. 26. 14:45
 23/24 anonim ***** válasza:
53%
Lehetnél inkább tutajos > fa.szállító. :D Roppant zavaró amúgy.
2018. jan. 26. 16:10
 24/24 anonim ***** válasza:
77%
Barmit is mond, fadeszkaval olyan mintha csak azert csak szexelnenk, mert engedi, es nem azert mert o is szeretne...
2018. jan. 26. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!