Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titket zavar ha a férfi szőrös?
Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 18:07
1/13 anonim válasza:
Nem, de ne majomszerűen legyen.
2/13 A kérdező kommentje:
Csuvi tényleg szőrös!
Akkor lehet tőlem sok nő elmenekülne:D
2018. jan. 24. 18:16
3/13 anonim válasza:
Ha szőrös a mellkasa ,karja, lába , arca az szexi!😝
4/13 anonim válasza:
Egy férfi legyen szőrös!!!
Bár a farkasember téma már durva. Pár hete voltam telelni, és a strandon a pasasnak sötétszürke volt a háta. Közelebb mentem, és színtiszta szőr volt a seggétől egész a nyakáig. Az már sok.
5/13 anonim válasza:
Mellkas, lábak, karok legyenek szőrösek. Arc, hónalj és intim rész rövidre vágott vagy csupasz.
Ha ilyen mackó szerűen szőrös, akkor intim részt nehogy leborotválja, mert irtó hülyén néz ki, mikor körülötte minden feketéllik a szőrtől, a kuki meg csupaszon szinte világít.
28N
6/13 anonim válasza:
Engem nagyon-nagyon taszít a szőr . mindenhol.
7/13 anonim válasza:
Az én párom olyan szőrös, mint egy majom. Komolyan. A talpán és a tenyerén kívül minden.
Az elején furcsa volt, de már el sem tudnám képzelni, hogy másmilyen legyen.
Jó hozzábújni, na. :)
8/13 anonim válasza:
Enngem a zzavar egy kicsit, ha egy férfi a hónalján vagy az arcán szõrös, de a többi nem.
9/13 (:Puszedli :) válasza:
Engem nagyon zavar a szőrős férfi. A hónaja, az arca, a farkán ne legyen szőr. A hasán lehet egy pici, a lábán is lehet , a kezén is lehet de ezeken a területeken se olyan mint egy farkasemberé. :) 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!