Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben zavar titeket az ellenkező nemen egy műtéti heg?
Figyelt kérdés
Nem arcon gondolom, hanem mondjuk lábon, karon, hason, esetleg mellen?2017. aug. 18. 14:22
1/10 anonim válasza:
Semennyire. Páromnak tüdejét műtötték, ezért kb 6 kisebb heg van a testén. Egyáltalán nem zavar. Sőt szoktam simogatni is neki ott, mert ha meglátom eszembejut, mennyit szenvedett a betegsége miatt...
3/10 anonim válasza:
Előző barátomnak volt egy hold alakú heg a mellkasán. Én kifejezetten szexinek találtam.
4/10 anonim válasza:
térdemen van egy 15 centis heg, szted érdekelt bárkit?
6/10 anonim válasza:
nem zavaró a heg, max az lehet zavaró, ha a partner szégyellős és takargatni próbálja
8/10 anonim válasza:
A feleségemnek vagy egy műtéti heg a hasán. Imádom!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Jó volt olvasni!
Kellemes hétvégét kívánok Nektek!
2017. aug. 18. 18:35
10/10 anonim válasza:
Totál semennyire.
Sárfolt a ferrarin... nem von le az értékéből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!