Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket ha egy lány "fadarab" az ágyban?
Figyelt kérdés
Imádok szexelni és mindent megengedek viszont én inkább passzív szerepet töltök be nem szeretek én mozogni. Úgy vagyok vele, hogy mozogjon a pasi meg csináljon ő mindent én meg csak fekszek. Viszont szerintem nem mondok semmire nemet. Kompenzálja a két dolog egymást?2018. jan. 26. 11:55
11/24 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna, ez így nem szex. Te csak fekszel és nem csinálsz semmit, de elvárod, hogy a pasid kielégítsen és ő mozogjon helyetted is, boccs, de nekem a kedvem is elmenne a szextől ilyen barátnővel...
12/24 anonim válasza:
Én sub vagyok, szóval igencsak korlátozva vagyok mozgásban, de pont így szeretnek:) Ha a párodat nem zavarja, lehet hogy ő is szeret téged szex közben uralni, ezért még jól is jöhet neki.
13/24 anonim válasza:
Én is jobban szeretem, ha a pasi irányít, de pl szopni és lovagolni is szeretek. Szerintem nem sokan èlveznék, ha te mindig csak fekszel :D
15/24 anonim válasza:
Engem borzasztóan zavar. Nem kell vadmacskának lenni, de a teljes fadarab stílus lelomboz, még a farkam is lekonyul, ha ilyen nővel hoz össze a sors.
16/24 anonim válasza:
Nem kéne ilyen nő. A szex nem csak a férfi dolga..
17/24 anonim válasza:
Nekem nem baj ha ilyen egy lány, én úgy meg dolgozom a száját , puncijat minden oldalról hogy egy hétig kéj mámorban zsibbadna a kis puncija. 🙀
18/24 anonim válasza:
ha a lekváros kenyeret szereted, akkor nincs baj!
19/24 anonim válasza:
Nekem nagyon!!!! bejönnél. Föleg ha néha szoban azért segitenél, hogy mi lenne akkor jo neked.
20/24 anonim válasza:
Nem vagyok nekrofil, úgyhogy nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!