Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki kipróbálta de nem tetszett neki az anál szex?
Én szeretem.
Eddig a csajok 80%-t ott ig megdugtam.
Ha óvatosan kezeled , szeretni fogják.
Jó tud az lenni, de tényleg NAGYON, DE NAGYON óvatosan kell csinálni, főleg kezdők esetében ! Szerencsére volt dolgom már kezdő kis csajjal is és gyakorlott análmániás csajjal is, habár análmániáshoz csak egyszer "sodort a szél" és sajnos a kapcsolat félévig tartott csak ! De Ő tényleg nagyon, de nagyon szerette a hátsó behatolást ! Mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy Ővele, akkor ismerkedtem meg, amikor már 30 is elmúlt és ezenkívül még volt ilyen barátnőm, aki szerette, de ők is inkább a 25 év feletti kategóriába tartoztak !
Erőltetni viszont SOHA NEM erőltettem, mert ugye a "szexben mindent szabad, de semmi sem kötelező" elvet követtem mindig is és követem most is !
Viszont a kérdésre reagálva nekem tetszik a lányok/nők huncut kis popsija és ha a higiénia is megvan maximálisan egy lánynál, akkor nyelvvel is jó azt a kis huncut barlangocskát kényeztetni ;) :P !
De persze a PUNCINÁL, azért a popsi sem jobb :P !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!