Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi társaim! Van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim! Van olyan koztetek akinek van tapasztalata idosebb hölggyel? Milyen veluk a szex?

Figyelt kérdés
szex, erett, idosebb

2018. jan. 23. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
engem párszor szoptak már le 50-es nők! hm.. eddigi legjobb pipáltatásaim voltam !
2018. jan. 23. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Fiatalon, mindig az idősebb nőket hajtottuk...az volt a menő, aki megtudott fektetni minimum egy jó 40-est. Nekem is összejött többször is, fiatalon jó volt, de én elég irányító típus vagyok, szóval ha elkapott az ember egy-egy ilyen nőt, akkor én kőkeményen szétdugtam, amit értékeltek, mert szerették a fiatalos kemény lendületet. Nos, amióta 40 éves vagyok már nem érdekelnek az idős nők szép is lenne egy 60 évessel mondjuk. Most meg a fiatal csajok jönnek mennek ez így van rendjén szerintem.
2018. jan. 23. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi számít neked “idősebb hölgynek”?
2018. jan. 23. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Van. Jó. :)
2018. jan. 23. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden huszonéves pasi kipróbálja 10-15 évvel idősebb nővel. Nem nagy ügy ez.
2018. jan. 23. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, van bőven tapasztalatom velük, elég sok iősebb nő szeretőm van.

A szex meg ugyanúgy változó náluk is, mint a fiatalabb korosztolynál. Attól, mert idősebbek nem biztos, hogy jól teljesítenek az ágyban. Nekem is van olyan szeretőm, hogy nekem kellett megtanítanom miként kell normálisan szopni meg lovagolni.

2018. jan. 23. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:

24 évesen voltam egy 42 éves nővel, nem igazán volt nagy extra.. kétszer feküdtünk le, de nem voltunk igazán egy hullámhosszon, szóval ilyen szimpla baszás kategória volt.

Másik egy 39 éves szingli anyuka volt, na vele jókat szexeltünk.. de a legjobb az egyik exemmel volt aki 22-25 volt amikor együtt voltunk, na ő egy igazi nimfó csaj volt, aki imádta a brét, nyelni és kapni is.. mindenhová :)) Eddig vele volt a legjobb a szex!

2018. jan. 23. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem volt extrém öreg is , kb 60 volt ősz szőrrel, de virgonc volt. Volt 45-ös is .

A tapasztalatom hogy bevállalósak de elég nagy tág punccccijuk van.

2018. jan. 24. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, a jelenlegi szexpartnerem 49 éves. Soha nem volt még ilyen jó.
2019. aug. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!