Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Van olyan koztetek akinek van tapasztalata idosebb hölggyel? Milyen veluk a szex?
Igen, van bőven tapasztalatom velük, elég sok iősebb nő szeretőm van.
A szex meg ugyanúgy változó náluk is, mint a fiatalabb korosztolynál. Attól, mert idősebbek nem biztos, hogy jól teljesítenek az ágyban. Nekem is van olyan szeretőm, hogy nekem kellett megtanítanom miként kell normálisan szopni meg lovagolni.
24 évesen voltam egy 42 éves nővel, nem igazán volt nagy extra.. kétszer feküdtünk le, de nem voltunk igazán egy hullámhosszon, szóval ilyen szimpla baszás kategória volt.
Másik egy 39 éves szingli anyuka volt, na vele jókat szexeltünk.. de a legjobb az egyik exemmel volt aki 22-25 volt amikor együtt voltunk, na ő egy igazi nimfó csaj volt, aki imádta a brét, nyelni és kapni is.. mindenhová :)) Eddig vele volt a legjobb a szex!
Nekem volt extrém öreg is , kb 60 volt ősz szőrrel, de virgonc volt. Volt 45-ös is .
A tapasztalatom hogy bevállalósak de elég nagy tág punccccijuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!