Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brüll Adél kérdése:
Szex után nagyon fáj a pisilés, volt valakinek hasonló tapasztalata? (18/L)
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, ezért nem használ a párom óvszert, együttlétek után pedig mindig folyik ki belőlem a spermium. Lányok, van erre valami trükkötök?2017. febr. 19. 14:44
1/6 anonim válasza:
Nekem volt sajnos, mikor elkaptam egy fertőzést. Viszont enyhe csípő érzés nekem is mindig van, ha belém élvez a párom, viszont ha neked eddig nem volt, vagy nem ennyire fájdalmasan, akkor nem kizárt, hogy elkaphattál valamit. :(
2/6 anonim válasza:
Az, hogy beléd élvez és az, hogy fáj a pisilés, annak semmi köze egymáshoz.
Menj el orvoshoz, csináljanak egy vizeletvizsgálatot, mert elképzelhető, hogy van egy húgyúti fertőzésed-gyulladásod. Ami kialakulhat annak is, aki éppen óvszerrel védekezik.
És az aranyszabály, hogy együttlét után mindig első dolgod legyen pisilni menni.
3/6 anonim válasza:
Lehet,hogy elkaptál valamit Léda, ja egyébként üdvözlöm Endrét, és várom egy sörre! :)
4/6 anonim válasza:
Ha fáj a pisilés, az fertőzésre utal. Menj el nőgyógyászhoz vagy háziorvoshoz. A párodat is ki kell kezelni.
Én is fogamzásgátlót szedek, szex után egy zsepit teszek a bugyimba.
20N
6/6 anonim válasza:
Ha anál szex is volt és utána a puncidba is belement, akkor fertőzés. Egy ideig még fájni fog. De el fog magától múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!