Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdődő kapcsinál nagyon gáz az ha tudom hogy ujjani fog de nekem még kicsit megvan? Megmondani nem merem neki . tampont se berakni mert hallottam hogy véletlén felnyomjak aztán megvan a baj
Bizalom a jó kapcsolat titka.
Ha már azt nem mered megmondani hogy menstruálsz akkor mi lesz később.
Menzeszkor meg nem tanácsos ujjaztattni magad.
24N
Menstruáció alatt sokkal nagyobb a fertőzésveszély, ezért ne ujjazzon!
A menstruáció meg természetes dolog és a párodnak pont, hogy tudnia kell róla! Nem ciki, tök normális erről beszélni.
A megoldás: tampon és csak a csiklóddal foglalkozik, nem nyúlkál beléd!
Lehetne, hogy gyerekként hanyagoljátok még a szexet, amíg meg nem értek rá?
Attól, hogy az exe átvágta ezzel, gondolom tudja, hogy azért a menstruáció nem csak egy mese, hanem valóban létező, ciklikusan visszatérő dolog a lányok életében.
Ha nem tudtok a problémákról beszélni akkor el a kezekkel egymástól.
Amúgy mondhatod neki ha nem hiszi el akkor meg húzd le a bugyidat nyúlj be és mutasd meg. Ha akkor sem hiszi el akkor valószínűleg vak.
Eldobom az agyam az ilyen libáktól.
Ujjaztatni azt mered magad, de hogy kinyisd a szád, az már problémába ütközik...
Gratula!
Ha ekkora lúzer vagy, ne pasizz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!