Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasim kéri az anált gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim kéri az anált gumi nélkül és én nem merem megmondani neki hogy használjon gumit mert tudom akkor megsertodne. Neki ez a vagya. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 13:36
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Mivel mi nem tudjuk vele megbeszélni,ezért szedd össze magad és közöld vele.

"Jancsi,használj gumit,mert nem akarom,hogy elkapj valami fertőzést."

2017. okt. 14. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Hagyd egy kicsit csokisan lehet az elvenné a kedvét, meg miután pöttyös lesz a makkja :)
2017. okt. 14. 13:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is attól félek hogy elkap valamit
2017. okt. 14. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Női koton? Az olyan félmegoldás :)
2017. okt. 14. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
add meg a számát ,majd én megmondom neki!
2017. okt. 14. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Ezek a csodás párkapcsolatok :D

"Nem merem megmondani neki"

Egyáltalán minek vagytok még együtt? Ha őszintének is nehezedre esik lenni a pároddal akkor inkább hagyd ott, ne húzzátok egymás idejét...

2017. okt. 14. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
én elhagynálak ha gumival kéne.f
2017. okt. 14. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi buta nő van!

Még a gyógyival is képesek szennyezni a szervezetüket csak hogy egy két önző fhasznak megfeleljenek.

Tudod mit? Megérdemled a sorsod! Old meg egyedül ha már ekkora majmot választottál...

2017. okt. 14. 15:45
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:

Mi az hogy megsértődne lmao? Hány éves a párod, öt?

Megmondod neki szépen, hogy drágám, csak akkor dugod a s-ggembe, ha felhúzod az óvszert, mert én azt mondtam.

Ha nem fogja fel, akkor nem akarok brutális lenni, de akkor lehet, hogy dobni kéne :D

(Mármint én nem bánom gumi nélkül, de te nyilván igen, és most rólad van szó, szóval)

2017. okt. 14. 17:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor kaphat el valami fertőzést a végbeledből, ha te vagy beteg. És akkor se biztos. Tételezzük fel hogy értelmes ember, és tudja hogy mi mivel járhat. Ha neked magadnak a gumi nélkül nem gond, akkor engedd meg neki a döntést.
2017. dec. 4. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!