Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál gumi nélkül. Vállalnád?
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 11:21
1/14 anonim válasza:
Nem, de gumival sem.
(Tudom-tudom, gáz vagyok és prűd.)
2/14 anonim válasza:
már csináltam
sőt exem csinálta s3ggből szájba is, elég bevállalós volt, persze volt megfelelő tisztálkodás előtte
és nem rendszeresített dolog volt :)
3/14 anonim válasza:
Csináltam gumi nélkül, sőt eddig csak anélkül. Megfelelő tisztálkodás előtte, majd alapos mosás utána és gond egy szál se.
4/14 anonim válasza:
Ezt most Csernus kérdezi, hogy Bevállalod? :D
5/14 Sunshinedoll válasza:
Én anált eddig csak gumi nélkül csináltam. Előtte meg utána mosakodás, fürdés és ennyi.
Semmi bajom nem volt sose.
6/14 anonim válasza:
Mi is nélküle csináljuk. Bár nekem feltételem, hogy utána se punciba, se szájba nem mehet. Előtte-utána mosás pedig alap.
22L
9/14 anonim válasza:
Csináltam már azzal és nélküle is. Elsőre azért az ember nem feltétlenül vállalja be anélkül, de tartós kapcsolatban igen.
32/F
10/14 anonim válasza:
Attól függ...ha barátnő/barát és egy ideje együtt vagyunk akkor benne lennék, de alkalmi partnereknél nem ott análnál mindig húzom a gumit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!