Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatok olyan nőt aki mindig harisnyát/combfixet visel?
van egy jópár csaj aki ha piros hó esne akkor se venne fel harisnyát és öltözne igányesen, NŐIESEN, nemhogy a barátja kedvéért. és erre a legtöbben amúgy büszkék is, sőt, még el is küldenek a francba, amiért bele akarsz szólni az öltözködésébe.
és hogy ezt bebizonyítsam ezek a nők most le fognak pontozni amiért szerintem a nőies ruházat az a szoknya és harisnya, nem a trampli szakadt farmer.
Köszi a válaszokat!
Annyit hozzáfűznék, hogy azért mert azt vesz fel a lány ami nekem tetszik, még nem jelenti azt, hogy egész nap kanos lennék, és állna rá a cerkám :D .. az, hogy tetszik a barátnőm ebben vagy abban a szettben még nem azt jelenti, hogy AZONNAL meg akarom farkalni.. úristen! :D hol élnek egyes lányok? :(
8-as álláspontját egészen odáig értem meg amíg azt írja, hogy ha neki nem tetszik az adott darab akkor nem veszi fel, mert nem érzi jól magát benne. A pótmegoldással már nem tudok egyetérteni.. Ha tudom nekem mi jön be, akkor azt nem tudja pótolni valami hasonló.
Kedves Mindenki és főleg Nők!
Hasonló problémákkal vagyok én is,mint a kérdező. Nekem is a harisnya a dilim a nőkön és ezek szellemében keresem a társam hosszú távra. Mielőtt bármelyik nő mondaná,nem a cerkaállításról van szó! Csupán nekem az a gondolatom,hogy fontos hogy mindkét félnek hosszú távon közös legyen a dilije. Egyik félre sem lehet ráerőltetni a másik a akaratát és a szerelem sem olyan erős-meg persze el se lehet várni-,hogy egy életen át ráerőltesse magára a másik dilijét,csak hogy megfeleljen neki,azon címszóval,hogy szereti. Viszont ha a dili nincs kiszolgálva az egyik félnél,az előbb utóbb szakításhoz fog vezetni. A nem kiszolgált fél tovább fog menni,hogy keresse azt,aki kedvére fog tenni. Vagy boldogtalan lesz egész életében és a végén a rosszlányoknál fog kikötni.
Szóval én még mindig keresem a társam,akivel közös a dilink... 40F
10.
Látom jól megmagyaráztad hogy neked legyen igazad , de látod én sem a vakvilágba beszélek van példa is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!