Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatok olyan nőt aki mindig harisnyát/combfixet visel?
Bárhol. Ha egy nő a kedvedbe akar járni, akkor bármikor megteszi neked.
Annyira el vagytok tévedve, ezzel a hol találok ilyen vagy olyan nőt kérdésekkel ... Egy nő bármit szívesen megtesz, ha szeret, ha te is viszonozod, ha felkelted az érdeklődését. Nem a vágyakhoz keresünk nőt, hanem ha megvan a nő, elérjük, hogy teljesítse a vágyaink :-P
Akkor lehet az én barátnőm sosem akar a kedvembe járni...?
F/40
4-es!
Amúgy ez egyátalán nem így van mert én 40 évesen már kiismertem a női lélektant, a kapcsolat elején talán meg van ez a el kell érni meg ha szeret alapon működő kedvedbe járás de egy bizonyos idő után már leszharják a nők hogy mit szeretne a férfi!
Mondjuk én is őket mert én úgy vagyok hogy amit kapok azt adok.
#6: Kicsit több vagyok, mint negyven :-P És 18 éves kapcsolatban is tud így működni ;-) Te egy kicsit rosszul ismerted ki a nőket :-P
De mondjuk leírtad hol a hiba: nem kell egymást leszarni, ha téged leszarnak, akkor azt magadnak köszönheted :-D (#4-es voltam)
7!
A 8-as az élő példa a kommentemre!
Hogy kit miért szharok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!