Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ösztönösen vonzódom a kövér, nagyon kövér nők iránt. Találhatok partnert valaha?
Ösztönösen vonz a minél kövérebb alkat minél nagyobb idomok. Minél súlyosabb, annál jobban vonz..
Amerikában népszerűbbek a kövér csajok viszont Mo-n nem sok igazán kövér csajt találni.
Szerintetek találok valaha valakit?
Nem hiszem, hogy ez probléma lenne.
Még Facebookon is van csoport a telt nőkért rajongóknak.
Az tény, higy itthon is sok a túlsúlyos nő, de a kérdező szavaiból nekem az jött le, hogy a kifejezetten extrém méretű nők (is) érdeklik, tehát a 150-200kg vagy nehezebb, csajok azok akikre gondol.
Ilyenek pedig nem igazán vannak Magyarországon.
Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok, imádom a túlsúlyos nőket és a hatalmas méretek is bejönnek (ssbbw), vannak olyan 200-300 kiló közötti modellek akiket imádok, de soha nem jönnék össze ilyen nővel, csak a fétisem miatt, mer tudom, hogy ez milyen egészségtelen.
Illetve mennyi hétköznapi dolog is lehetetlen vagy nehezsbb ilyen méretekkel.
Annyi a szerencsém, hogy nekem a vékony alkat is tetszik, így annyira nem fusztrál ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!