Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összement volna a mellem? Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összement volna a mellem? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

75A mellem van, mindig is ekkora volt. És ma mondta barátom, hogy mintha kisebb lenne mint legutóbb. És ezzel most eléggé megbantott, sosem éreztem az elmúlt két évben, hogy ne szeretné a testem úgy ahogy van, meg szokta is mondani, hogy szereti mert pont elfér a kezében meg ilyenek. :D És sosem volt semmi ilyen komplexusom amiatt, hogy kicsi a mellem, de ez most szarul esett, pedig nem megbántani akart egyáltalán.

20L

2018. jan. 21. 17:32
1 2 3
 21/25 Metionin ***** válasza:
Simán a hormonok miatt van. Egy ciklus alatt a mell mirigyes állománya nem mindig azonos mértékben "terül szét", ezért is kell pl. a mellek önellenőrzését a ciklus egy bizonyos időszakában csinálni, hogy nehogy csomónak érezz vmit amitől pánikolsz. Nekem 70A van, már rég észrevettem hogy menszesz előtt valahogy megduzzad, feszül, más formája lesz mint alapból, szélesebb de "laposabb" lesz, utána meg inkább hegyesebb. Szerintem ez kis mellen jobban is látszik mint nagyobbakon.
2018. jan. 22. 00:14
 22/25 anonim ***** válasza:

Fogyástól is összemehet, és a ciklus alatt is változik. Pl. menzesz alatt nekem fél mérettel nagyobb lesz. :D

Egyébként ha amúgy kifejezi, hogy bejön neki a tested, akkor ne aggódj emiatt. Bár szerintem elég bunkó megjegyzés volt részéről, de simán lehet, hogy fel se tűnt neki - a fiúk néha elég butuskák, és észre se veszik, mit mondanak.

Egy korábbi válaszolónak pedig: van 75AA méretű melltartó is, ami kisebb, mint a 75A, valamint van, akire a legkisebb melltartó is nagy. (De ettől semmivel se lesz kevesebb az adott nő!)

2018. jan. 22. 02:32
 23/25 anonim ***** válasza:

Kérdező...

Ha a pasid csak a cicid miatt szeret akkor nem is szeret téged igazán.

Fogadd el magad úgy ahogy vagy!

Kicsi mellel is tökéletes nő lehetsz.

Nekem 70C mellem van engem meg figyelnek és cuppognak a pasik amit rühelek.

16/L

2018. jan. 22. 14:57
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2018. jan. 22. 16:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is 75 A volt, ami terhesség és szoptatás alatt 80C lett. Majd a szoptatás után újra 75A. És sajna lóg 😒 uh. Ne legyél olyan nagyra, h. Nem fog lógni sose.
2018. jan. 22. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!