Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összement volna a mellem? Van ilyen?
Sziasztok!
75A mellem van, mindig is ekkora volt. És ma mondta barátom, hogy mintha kisebb lenne mint legutóbb. És ezzel most eléggé megbantott, sosem éreztem az elmúlt két évben, hogy ne szeretné a testem úgy ahogy van, meg szokta is mondani, hogy szereti mert pont elfér a kezében meg ilyenek. :D És sosem volt semmi ilyen komplexusom amiatt, hogy kicsi a mellem, de ez most szarul esett, pedig nem megbántani akart egyáltalán.
20L
Ha nem baj, én az eredeti témára válaszolnék. Hormonok miatt is változhat a mellméret, akár napok alatt is (nem vagyok nőgyógyász, de láttam már párat :D). Fogamzásgátló, menstruáció, stb. Edzés is befolyásolhatja. Mindenesetre biztos nem bántásnak szánta a barátod.
Mellesleg a kis mell is ugyanúgy tud szép és izgató lenni.
Nem tudom miért kell ekézni a kérdezőt, ez a kis dolog is rosszul esett neki, miért kell még jobban bántani? Bocsánatot kérek a többiek nevében is, kérdező! :)
Azonban:
" De maradj csak az akkora tőgyeknél amik pár éven belül a combját csapkodjak a csajnak, az nyilvan szexi. :D "
Ne gondolkodj végletekbe. Másrészt meg: genetika. Van, akinek nem lóg.
Előfordulhat. Nekem is 75A volt,de fogytam 10 kilót , és kb teljesen eltűnt még az a kevés mellem is. A 70A melltartó is nagy volt rám.
De gondolom nálad nem ez történt. Ahogy előttem is írta valaki, hormonoktól is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!