Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összement volna a mellem? Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összement volna a mellem? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

75A mellem van, mindig is ekkora volt. És ma mondta barátom, hogy mintha kisebb lenne mint legutóbb. És ezzel most eléggé megbantott, sosem éreztem az elmúlt két évben, hogy ne szeretné a testem úgy ahogy van, meg szokta is mondani, hogy szereti mert pont elfér a kezében meg ilyenek. :D És sosem volt semmi ilyen komplexusom amiatt, hogy kicsi a mellem, de ez most szarul esett, pedig nem megbántani akart egyáltalán.

20L

2018. jan. 21. 17:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
Az meg a másik, hogy a C-D méret a pont kézbe illő, nem az A, hacsak nem egy gyerekkel vagy együtt.
2018. jan. 21. 17:44
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
#10 Egy szokásos gagyi szúnyogcsípéses hasonlatra mégis mit írjon? :D
2018. jan. 21. 17:47
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem baj, én az eredeti témára válaszolnék. Hormonok miatt is változhat a mellméret, akár napok alatt is (nem vagyok nőgyógyász, de láttam már párat :D). Fogamzásgátló, menstruáció, stb. Edzés is befolyásolhatja. Mindenesetre biztos nem bántásnak szánta a barátod.

Mellesleg a kis mell is ugyanúgy tud szép és izgató lenni.

2018. jan. 21. 18:03
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Engedelmeddel szétszopkodnám én azokat a kis szúnyogcsípéseket. Nyami :P
2018. jan. 21. 18:29
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat 13. :)
2018. jan. 21. 19:06
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Azért kisebb, mint a legutóbb, mert legutóbb nem a tiédet tapizta, csak összezavarodott és belekeveredett a hazugságaiba...
2018. jan. 21. 19:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért kell ekézni a kérdezőt, ez a kis dolog is rosszul esett neki, miért kell még jobban bántani? Bocsánatot kérek a többiek nevében is, kérdező! :)

Azonban:

" De maradj csak az akkora tőgyeknél amik pár éven belül a combját csapkodjak a csajnak, az nyilvan szexi. :D "

Ne gondolkodj végletekbe. Másrészt meg: genetika. Van, akinek nem lóg.

2018. jan. 21. 19:38
 18/25 anonim ***** válasza:
57%
Ne keseredj el a sok buta beszólás miatt. Egyáltalán nem a méret a lényeg... Nekem pl a kis mell sokkal jobban tetszik a nagynál, és biztos vagyunk még ezzel jópáran... :)
2018. jan. 21. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:
41%
Csak az tud osszmenni ami van.
2018. jan. 21. 19:58
 20/25 anonim ***** válasza:
93%

Előfordulhat. Nekem is 75A volt,de fogytam 10 kilót , és kb teljesen eltűnt még az a kevés mellem is. A 70A melltartó is nagy volt rám.

De gondolom nálad nem ez történt. Ahogy előttem is írta valaki, hormonoktól is lehet

2018. jan. 21. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!