Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges h ennyire összement...

Lehetséges h ennyire összement a mellem a szoptatástól?

Figyelt kérdés

Szerettem volna melltartót rendelni és hát gondoltam h nem C-s kell, de egy B-re számítottam. Lemérem erre azt írja, h A kell, tökre ki vagyok bukva....

[link]

Nektek reális méret jön ki?

2010. szept. 20. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem a valdoi meretemet dobja ki.

Egyaltalan nincs nagy mellem mondjuk, 82/93 cm-hez 80B-s melltartokat szoktam vasarolni, mert ezek jok.

Ebben a tablazatban csak 80A tartozik a parametereimhez.

Eszem agaban sem lenne A-s kosaru melltartot megvenni, mert abbol a mellem fele kibuggyan, a tobbit pedig lelapitja, eszmenyi kombinacio lenne.

2010. szept. 20. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell méregetni, sajnos nagyon is jól látszik, hogy milyen kicsi... a 3. gyerekemet szoptatom, az első hónapokban mindig meg voltam elégedve a méretemmel, ami sajnos már a múlté...ez van:(
2010. szept. 20. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:

megnyugtattál, nekem is A-s jött ki, abból is kb alsó határ....de tény h én is úgy gondolom h abból meg kibuggyanna...az ördögömmel meg nem tudok bemenni melltartót próbálni, mert tuti szétszedné a boltot!

Három gyerek szoptatása szép teljesítmény, én még csak most fejeztem be az elsőt, de két lógó tacsifül a mellem, sebaj majd egy szép melltartó segít! Szoptatni imádtam, a fiam szabályosan cicimániás volt, de ez az állapot....juj, szomorító!

2010. szept. 20. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
offolok,bocsi.Mond már meg légyszi,hogy hogyan sikerült leszoktatni a kicsid a szopiról?Mert nekem két éves a lányom,és egyszerűen totál cicifüggő.Napi négyszer szopizik még,meg éjjel.És szinte rajong érte.De már lassan le kéne választani.Amugy az én cicim is olyan lett,min egy jól kicsavart tejeszacsi. :(
2010. szept. 21. 12:48
 5/5 A kérdező kommentje:
offosnak: nálunk az éjszakai cicizés volt brutál, én másfél évig nem aludtam, az volt a kemény, mikor éjszaka akarta....hagytam sírni, adtam neki cumisüveget, először ellökte, utána elfogadta, nappal meg egyszerűen eltereltem a figyelmét! a megmaradt tejcit kifejtem este fürdésnél, mert ha szopizik akkor sosem lesz vége!
2010. szept. 21. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!