Lehetséges h ennyire összement a mellem a szoptatástól?
Szerettem volna melltartót rendelni és hát gondoltam h nem C-s kell, de egy B-re számítottam. Lemérem erre azt írja, h A kell, tökre ki vagyok bukva....
Nektek reális méret jön ki?
Nekem sem a valdoi meretemet dobja ki.
Egyaltalan nincs nagy mellem mondjuk, 82/93 cm-hez 80B-s melltartokat szoktam vasarolni, mert ezek jok.
Ebben a tablazatban csak 80A tartozik a parametereimhez.
Eszem agaban sem lenne A-s kosaru melltartot megvenni, mert abbol a mellem fele kibuggyan, a tobbit pedig lelapitja, eszmenyi kombinacio lenne.
megnyugtattál, nekem is A-s jött ki, abból is kb alsó határ....de tény h én is úgy gondolom h abból meg kibuggyanna...az ördögömmel meg nem tudok bemenni melltartót próbálni, mert tuti szétszedné a boltot!
Három gyerek szoptatása szép teljesítmény, én még csak most fejeztem be az elsőt, de két lógó tacsifül a mellem, sebaj majd egy szép melltartó segít! Szoptatni imádtam, a fiam szabályosan cicimániás volt, de ez az állapot....juj, szomorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!