Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgy akivel ismerkedem bevallotta előttem már 7 férfivel volt. Ez csak nekem tűnik soknak?
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 15:16
11/20 anonim válasza:
Mi közöd hozzá? Ha kell a nő akkor úgyis kell ha előtte egy ezred megfordult benne ha meg nem akkor úgyse fog kelleni ha előtted szűz volt. Mit számít, elmondod?
Jah és arra is gondolj, hogy van a mondás: K_urvából lesz a legjobb feleség. Lehet már ismeri mi kell a férfiaknak, vagy tudja mi a jó önmagának.
12/20 anonim válasza:
Szerintem is sok. Írom ezt tapasztalt férfiként. A tapasztalat nem egyenlő a partnerek számának exponenciális növekedésével.
13/20 A kérdező kommentje:
2 3 netán négy férfi sem felel neg at egy dolog. De amukor 7 ott már valami gyabzs talán nem véletlen hogy a 7 férfiből egynek sem kellett
2018. jan. 21. 16:30
14/20 anonim válasza:
Kérdező, kíméld meg a lányt magadtól, nagyon primitív vagy.
15/20 anonim válasza:
7et vallott be ki tudja mennyi volt még
Úgyus csak addig kellesz minden nőnek míg valami haszna van belőled ha ez negszűnim lepattint mind
Torrente jol mindja kvák mind
17/20 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá. Én 20 éves vagyok és 11 pasival voltam. Ebbe sok az egyéjszakás és a szexpartner is. Komoly kapcsolatom csak 3 volt, fiatal vagyok és élni akarok. Privátot el sem olvasom, törlöm egyből.
18/20 anonim válasza:
7férfi után lány te sem vagy sokkal okosabb
19/20 anonim válasza:
én azt nem értem miért kell egyáltalán erről beszélni...nem mindegy? 3 éve vagyok kapcsolatban és még soha nem jött szóba, úgyanis se engem se a páromat nem a múlt érdekli hanem a közös jövő.
20/20 anonim válasza:
Szerinted mit kellett volna tennie?
- Letagadja a felét (bár így is kitudja az igazat!)
- vagy fogad egy csillagjóst aki megjósol téged az életében, majd ezek után zárdába vonulva vár rád!
Óh anyám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!