Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy fiúval és kezdenek komolyra váltani a dolgok és úgy érzem ő lesz 19 évesen az a fiú akivel le szeretnék majd feküdni (de undorodna vajon? )
Figyelt kérdés
csak hogy nagyon félek mit szól hozzám és a testemhez, mert sokkal nagyobb a kisajkam mint a nagy, ez tényleg olyan visszataszító dolog lenne?2016. jan. 1. 23:26
1/7 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem, ez egy fantasztikus dolog.
2/7 RRR válasza:
ne izgulj
imádni fogja veled együtt
nem visszataszító,sőt nagyon is izgató
3/7 anonim válasza:
Ha ezt undorítónak találja.
Akkor semmi keresnivalója nincs melletted!!!
Amúgy meg nekem is tetszik!!!
4/7 anonim válasza:
Ez komoly ez a kérdés? Honnan szedik ezeket a nők, most komolyan?
5/7 anonim válasza:
Nem hazudok, engem a baba punci izgat általában, de amelyikhez tartozó lányt szeretem az vonz legjobban :) Amúgy téged pl. zavarna ha kicsi lenne a farka?
Priviben küldhetnél képet arc nélkűl és mondok véleményt, de ahogy gondolod... Én nem ragaszkodom hozzá.
6/7 anonim válasza:
Te undorodnál attól ha a farka balra görbül? vagy ha a makkja nem szélesebb mint többi része? stb. stb.
7/7 anonim válasza:
az, hogy milyenek a szemérem ajkak az nem olyan, hogy mekkora a pénisz... sokkal inkább olyan, hogy hosszúkás az arc vagy kerekded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!