Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le szeretnék feküdni az egyik kollégámmal. Hogyan deríthetném ki, hogy benne lenne-e?
Nem kapcsolatot szeretnék, csak szexet. Nagyon kívánom már. 8 évvel idősebb nálam. Jól elvagyunk egymás társaságában, sokat poénkodunk, stb... körülbelül fél éve dolgozunk együtt. Elejétől kezdve jelen vannak a párbeszédeinkben a szexuális odaszólások, kétértelmű megjegyzések, de szinte minden nap.
Csakhogy én ezeket már nagyon szívesen megvalósítanám. :D
Mivel egy helyen dolgozunk nem nagyon szeretnék kínos szituációba kerülni azzal, hogy egy vidám napon odaállok elé, és kijelentem, hogy értékelném, ha együtt töltenénk néhány pásztorórát. Aztán ő közli, hogy ja bocs...nem... Szia!
Hogy deríthetném ki az ő álláspontját szolidan?
Hívd el valahova sörözni/ koktélozni. Ha elmegy már egy jó jel. Én ismerkedéskor mindig igaz hamist szoktam játszani, mint iszogatós játék. Felváltva mondtok magatokról állítást amit a másik el kell hogy döntsön, hogy igaz-e vagy hamis. Ha eltalálja akkor te iszol, ha nem találja el ő iszik.
Egyik állításod lehetne az, hogy nagyon szívesen szexelnél vele. A reakcióiból kitalálhatod, hogy tetszik-e neki az ötelt vagy sem. :D
Annyit gyorsan hozzáfűznék még, hogy most áll úgy a helyzet, hogy egyikünknek sincs a láthatáron senki. Eddig mindig vagy én randizgattam, vagy ha nálam nem volt senki, akkor ő... Szóval most szabad a terep.
Az első már egész jó ötletet adott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!