Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ezt elfogadnátok?
Szerintem sokkal bensőségesebb mind a két fél számára az egész az orgazmusokrül nem is beszélve.
Tartós kapcsolatban házasságben nem véletlenül tabletáznak olyan sokan.
Nem afrikában vagyunk hogy minden második embernek nemi betegsége van, fertőzést bármikor bárhonnan összelehet szedni, egy hét antibiotikum wáooo, ha párválasztásnál igényes vagy és nem állsz le minden jött menttel akkor nem lesz gond.
Én a te fajtádban azt utálom, hogy az algopirin, a kávé, a gyógyszer, az alkohol az oké, de a fogamzásgátló már nem!
Most ez a helyzet a feleségemmel is. Elfogadom, ezért nem fogom elhagyni.
Természetesen a nőknek joguk van ahhoz hogy ha nem szabad tablettát szedni akkor ne szedjenek. Ezzel párhuzamosan az is igaz, hogy egy férfi kereshet olyan partnert akibe beleélvezhet mert neki is joga van erre. Párkapcsolatban elfogadnám de kapcsolaton kívül ha lehetne választani azt választanám amelyik nőnek nincs ilyen problémája.
Én pedig egész életemben vigyáztam, vagyis kiszálltam időben, bőven időben. Nem is hagytam szanaszéjjel babákat senkinél.
Az amúgy is taplóság sztem, csak úgy beleélvezni egy lányba, ha előtte ő magától nem szólt, hogy vigyázzunk.
1000% os biztonsággal mondhatom, hogy ha időben !!! kiszáll a srác, akkor nem lehet terhes utána a lány.
Ennyi, a mende monda meg hogy előváladék és hasonlók, az meg csak elterjedt duma.
Nekem meg amúgy sem az elélvezés pillanata volt a fontos sosem, (csak 15sec) hanem hogy odáig hogy jutunk el, mit élvezünk egymással és meddig, mert az lesz a kettőnk igazi élménye, a lány mozdulatai, testének látványa, az egész hangulat, na ez a fontos sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!