Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ezt elfogadnátok?
Teszem hozzá nagyon sok nő ezt nagyon élvezi ha belé élveznek gumi nélkül ezért működik.
Sokan élnek fogamzásgátló tablettával, ez megbeszélés kérdése.
Igaz ,hogy csak 2 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és még nem feküdtünk le ,viszont csak Gumit szeretnénk használni.
Magam sem akarom ,hogy gyógyszereket szedjen ,mert kitudja milyen más hatása van a szervezetére. ÉS mivel még ,mindketten tanulunk ezért ,gyereket egyáltalán nem akarunk a közeljövőben és nem is kockáztatunk vele.
Ezért csak gumit akarunk használni ha pedig készen állunk a családalapításra ,akkor csináljuk anélkül.
Előző válaszolóhoz térve előbb utúbb úgyis lesz gyereknap ,ha nem máshogy ,de szó szerint is.
23 vagyok.
Igen, de fejezd be a zárójelet. Idegesít, ha valaki nem bírja becsukni bocsi:D
Amúgy csak úgy szeretnék én is a felsorolt dolgok miatt.
23/f
Abszolút.
40/F, de 18 évesen se gondoltam volna másképp, tehát nem korfüggő.
Hát rajtam volt talán 3x gumi, 52é vagyok, soha nem voltam nős, végigbohémkodtam az életem.
Soha senki nem lett terhes tőlem és nem is kaptam el semmit. A Canestenezés meg már olyan lassan manapság, mint a McDonaldsban evés, mindennapos szinte.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!