Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mit szolnatok ha a baratnotok csak misszionarius pozban szeretne szeretkezni? Benne lenne a kolcsonos oralban de csak elojatekkent. Elfogadnatok ezt igy? Meg tudnatok elegedni ennyivel?
1-es
Neked csak az a poz erdekes amiben el tudsz elvezni? :O
En pl. nem azert szeretek kulonbozo pozokat, helyszineket stb., mert azokban el tudok elvezni..igazabol sztem a szex nem arrol szol, h elelvezel.. De mindenki mas persze.. :)
Kerdesre a valasz:
Isten ments ilyen hibbant notol!! :D Igazabol nem is ertem a dolgot..
31F
Eléggé furcsa lenne. Nem nyugodnék, amíg ki nem derítem hogy miért van ez vele. Elérném, hogy felszabaduljon, és változatossá tegyük.
26 F
6-os
Te hol olvastal ilyet? Ertelmezni se tudsz 2 tomondatot... :/
4-es
Egyik se jellemző, mellényúltál. A helyzet az, hogy a palik 80%-a azt hiszi, a szex az ő élvezetükről szól, mondván a nőnek ugyanannyi ideje volt rá (ezt az itteni kérdések és válaszok támasztják alá leginkább.)
Fogtam ki 2-3 ilyen pancsert az évek során, de mindig tudtam, mikor kell elköszönni, és nem pocsékoltam több időt az ilyenekre. De sok nő benneragad, és panaszkodik, de nem lép...
Amúgy volt kapcsolatom olyan pasival (nem szexkapcsolat), aki csak misszionáriusban akarta. Engem eljuttatott az élvezetig orálisan, fordítva nem engedte. Betette, és mielőtt elélvezett volna, kivette és visszatartotta. Majdnem mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!