Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamar elélvez mielőtt bármi történhetne. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Most jöttem össze nemrég egy sráccal. Az elején nagy volt nála is a szenvedély, de most eljutottunk a szexhez. Előtte több alkalommal kényeztettem orálisan, amikor el is élvezett majd az első aktusnál kb fél percig tartott az egész második alkalommal pedig el se jutottunk az aktusig pedig nem kényeztettem orálisan csak a kezemmel. Azt mondja hogy ezt nem lehet kontrollálni. Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni? Köszönöm2018. jan. 19. 21:08
21/24 anonim válasza:
19-es vagyok: szólsz neki akkor, amikor elbeszélgettek, hogy gondoljon rád az előjáték alatt. Ilyen egyszerű.
22/24 anonim válasza:
Jól kifogtad...
Hánydik partnerei vagytok egymásnak?
Hány évesek vagytok?
23/24 A kérdező kommentje:
Nos elmondasa szerint tobb partnere is volt már de párkapcsolata még egy sem. Nekem már volt két hosszabb kapcsolatom. 23/L 26/F
2018. jan. 21. 19:04
24/24 anonim válasza:
nálunk kölcsönösen megy a dolog! addig sose állunk meg amíg
mind ketten el nem élveztünk :) pl ha régen volt szex én is hamarabb el sülök de általában barátnőm a csúcsra juttatom így is :) de ha nem élvezett el akkor aktus után elégítem ki kézzel nyelvvel ;) és ez fordítva is igaz mikor már ő elélvezett háromszor és én még nem ő is kielégít engem . egyszerűen mi nem tudunk úgy lenni , hogy csak az egyikünk élvezzen mert -rossz érzés! szóval vond le a következtetést a fiúd önző. beszéld meg vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!