Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamar elélvez mielőtt bármi történhetne. Mi lehet a
baj?
11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem volt szűz, elmondása szerint több lánnyal volt már.
Ez hülyeség, tuti szűz volt, de lehet kezelni. Ha szereted és kitartasz mellette akkor javulni fog a helyzet. De megmondhatod neki, hogy semmi gond és ne érezze cikinek, de viszont ő ugyanúgy kényeztethet tovább, akár kézzel, vagy szájjal és lehet lesz 2. ment és azt tovább bírja talán
2018. jan. 19. 21:29
Elég szomorú, hogy ismeretlen emberek képesek kiállni egy másik ismeretlen önző disznó mellett (mondom ezt férfiként). Csak hogy a lényeget idézzem: orális szex, első szex fél perc, második alkalommal már behatolás se volt; azt mondja ezt nem lehet kontrollálni, plusz azt is letojja, hogy a barátnőjét legalább minimális mértékben kompenzálja. Ezek alapján szegény tényleg beteg, nem pedig egy önző pöt5!
Kérdező: amit a 7-es válaszban írtam, továbbra is áll; előbb-utóbb te is rá fogsz jönni!
2018. jan. 19. 21:40
Azért önző mert korai megömlése van? Ez nagyon kellemetlen lehet neki és ilyenkor rosszúl érzi magát. Cikinek tartja és ezért nem akarja fojtatni szerintem. De mondtam h kérje meg h kézzel vagy szájjal fojtassa, csak meg kell neki mondani h nem ciki meg stb...
2018. jan. 19. 21:43
Ha szereted és akarsz változtatni beszéld meg vele. Valószínűleg ő is tudja, hogy problémája van, ha meg tudjátok beszélni nem lesz feszélyezve annyira és talán nem fogja annyira cikinek tartani. Beszéld meg h kézzel kezdje el neked, majd mikor te majdnem elmész akkor rakja be, vagy bármi. Vagy ha elmegy akkor folytassa neked bárhpgy és addig ő is "töltődik" és jöhet a 2. menet amit jobban fog bírni. Vagy ha egy ribi vagy akkor ott is hagyhatod. te tudod
2018. jan. 19. 21:45
Van olyan hogy korai magömlés igen.De aki ilyenbe szenved minimum orálisan kielégíti a párját.Hogy ő közbe elsül az meglehet.De akinek ilyen betegsége van az nem rendezi le annyival hogy ó kösz és ennyi.Az lehet téged kíván annyira hogy elélvez már egy kis érintéstől.Viszont valóban önző és nem sok érzést táplál irántad ha hagy hoppon.Sajnálom keress másik fiút szerintem.
2018. jan. 20. 00:08
17/24 A kérdező kommentje:
Nos sajnos màr ott tartunk, hogy èn vagyok a hibàs mert azt làtta hogy nekem fontos lenne a szex, ès nem engedte a buszkesege hogy õszinte legyen velem..
@17: Mondtam, hogy idővel te is rájössz.
Beszélgessetek róla és próbáljatok valami megoldást találni!
2018. jan. 20. 13:31
Korai magömlés, tele van a net tanácsokkal ill. instrukciókkal miként lehet javítani rajta. Súlyosabb esetekben gyógyszert is lehet rá szedni. Guglizzatok egy picit, de a srácnak is akarnia kell javítani rajta. Ha közel áll hozzád és meg akarod tartani, akkor mondd el neki szépen és őszintén, hogy tudod mi a probléma, szeretnéd, ha közösen változtatnátok ezen, stb... nem könnyű egy pasinak sem, de ha ráfekszetek a problémára, akkor megoldható.
Mindemellett technikai kérdés is. Szeretkezéskor kezdje ő vele, elégítsen ki téged egyszer-kétszer kézzel, nyelvvel, hogy ne szenvedj hiányt.
Sok szerencsét kívánok nektek!
2018. jan. 21. 16:04
20/24 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a gond, hogy elojatek soran sem gondol ram nem hogy utana...
Kapcsolódó kérdések: