Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kinyalom a barátnőmet reggel amikor még alszik arra felébred mindjart vagy csak amikor elélvez? És szeretik a lányok ezt vagy inkább ne csináljam? 24/f
Változó. Ha kapsz egy taslit akkor ne folytasd :D
De te ismered a párod ezt neked kell tudni :)
Az a helyzet, hogy amikor alszunk, akkor alvás során az agyunk különböző fázikba kerül. Az EEG agyhullámaink frekvenciája folyamatosan váltakozik. Van a REM fázis és a NREM fázis. Namármost, ha te azt szeretnéd, hogy a legminimálisabb esély legyen arra, hogy valaki felébred, akkor azt abban a fázisban kell tenned, amikor az agyhullámok a delta fázisba kerülnek (1-4 Hz) ugyanis ilyenkor alszik a legmélyebben az alany.
Ez az ábra ugyan csak könyvbeli példa, de egy egészséges embernél is hasonlóan működik:
(a legalsó szakasz a legmélyebb alvás, a vízszintes tengelyen pedig az elalvástól számított időintervallum található)
Engem ébresztettek már így. Csudijól indult a nap.
Előbb csak csókolgatta a nyakam, játszott a melleimmel, simogatott. Itt kezdtem ébredezni. Mikor már látta, hogy nem alszom, akkor esett neki a puncimnak.
Szerintem ne ronts ajtóstul a házba. Rosszul esett volna, ha valaki fogdos úgy, hogy én nem is tudok róla. Aljas dolog, biztosan megharagudtam volna érte nagyon.
Szerintem is felébredne rá mert arra is felébred ha csak kiszedem az arcából a haját vagy simogatom
De kiakarom probalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!