Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az a pasiknak ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az a pasiknak ha egy lány hamar elélvez?

Figyelt kérdés
Minden pasi csodálkozik rajta amikor megtudják, hogy nagyon hamar elélvezek. Sajnos 2-3 perc alatt elélvezek szexnél is illetve akkor is ha nyalnak. Engem zavar nagyon mert így sajnos a hosszú szexet nem bírom.
2017. nov. 21. 09:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem baj.

Legfeljebb több menet lesz. ;)

2017. nov. 21. 09:12
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg épp hogy tök jó ez...
2017. nov. 21. 09:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

A párom is hasonló mint te, de csak abban az értelemben, hogy nagyon ritkán bírja tovább az első élvezése után. Utána valahogy már nem jó ahogy benne vagyok. Érzékeny lesz. Ha hamar elélvez előfordulhat, hogy én valóban szerettem volna tovább folytatni, de mivel utána úgyis én következem és legfeljebb kapok egy elnyújtottabb utójátékot, így nem számít.

Meg amúgy sem számít. Ha valaki ezért nem fog szeretni, akkor amúgy sem szeret. ;)

2017. nov. 21. 09:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem jó ha egy lány gyorsan elélvez,mert utána már nem biztos,hogy annyira élvezi ha a fiú még tolja még vagy félóráig.Érzékeny lesz a csiklójuk,és fájdalmas is lehet nekik.Úgy a jó ha erős izgalmi állapotba kerül,mert az tüzel engem is,de nem élvez el korán.
2017. nov. 21. 09:42
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy baj, az én párom imádja. Ráadásul én utána is bírom bármeddig, és több orgazmusom is van egymás után. Örülj ennek, szerintem jó dolog
2017. nov. 21. 09:59
 6/19 anonim ***** válasza:
Utolsó csak szólok hogy a nők képesek többször is elélvezni. És nem igazán fáj nekik a 3.-4. se
2017. nov. 21. 10:00
 7/19 anonim ***** válasza:
Bocs utolsó előttinek írtam
2017. nov. 21. 10:12
 8/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj.
2017. nov. 21. 10:15
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez előny inkább
2017. nov. 21. 10:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Szép kamu.
2017. nov. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!