Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az a pasiknak ha egy lány hamar elélvez?
Figyelt kérdés
Minden pasi csodálkozik rajta amikor megtudják, hogy nagyon hamar elélvezek. Sajnos 2-3 perc alatt elélvezek szexnél is illetve akkor is ha nyalnak. Engem zavar nagyon mert így sajnos a hosszú szexet nem bírom.2017. nov. 21. 09:07
11/19 anonim válasza:
honnan tudják meg? ezzel nyitsz a sörözés mellett? mert tuti, hogy nem zavarják ha szex alatt derül ki. szóval ha erről beszélsz, akkor csak feltűnési viszketettséged van és úgy tűnik, hogy a kérdést is csak azért írtad ki, mert vágysz egy csomó privátra.
12/19 anonim válasza:
Nem baj, épp hogy jó. Nekem volt barátnőm, aki nem tudott orgazmust elérni, sok ilyen nő is van, szerintem röhögve cserélnék el veled.
13/19 anonim válasza:
Engem nem zavar ez addig, míg nem lesz neki kényelmetlen utána, ha tovább dugom a punciját. :)
15/19 anonim válasza:
Csak akkor baj ha elélvezésed után nem tudod/akarod folytatni addig, hogy a partnered is elélvezzen.
16/19 anonim válasza:
Ha egy dugást nem élvezel legalább 30 percig, akkor az nem túl jó, kivéve ha összejössz olyannal, aki szintén 3 perc alatt eldurran...ami szintén nem egy nagy szexuális élet. Meg egy hapsi 3 elélvezés után kevésbé tud dugni, szal akkor napi 9 percet szexeltek? Komoly szexuális élet.. :D
17/19 anonim válasza:
Utolsó két barátnőm hamar elélvezős. Bárki bármit mondd, ez a legjobb!
18/19 anonim válasza:
Én azért bírom 15-20 percig, úgy általában de sajnos régen szexeltem, nagyon vágyom már rá, így lehet én sem bírnám most sokáig.
19/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok, 4esnek igaza van, igen érzékeny lesz. Szexnél is de ott poziúra függő a csikló mennyire kap erős stimut. De nálam ez az érzékenység megvan napokig fáj ha kézzel elégítenek ki, ráadásul én erős ingerléssel tudok nagyot élvezni, ami jó, mert az orgazmus valami kirobbanó erővel jön ilyenkor de utána meg fáj sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!