Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem merek a partnerem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek a partnerem szemébe nézni szex közben?

Figyelt kérdés
Veletek is van ilyen? Nem tudom miért de szégyenlős vagyok, szégyenlem a tekintetem, hülyén érzem magam ha néznek, miközben élvezem, stb. Ez normális? 20/L

2018. jan. 17. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd feloldódsz egy idő után. Pedig a legjobb, ha úgy élitek meg az élvezeteket, ha közben mélyen egymás szemébe néztek. Próbálgasd és menni fog.
2018. jan. 17. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Szétteszed neki a lábad.

A legintimebb élményeken osztoztok.

De nem nézel a szemébe, mert szégyenlős vagy?

Csak számomra értelmezhetetlen ez a logikai zsákutca?

2018. jan. 17. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd feloldódsz! Ne aggódj. Először én megmutatni magamat is alig mertem...😁 De mint kiderült, nem esz meg senki.
2018. jan. 17. 18:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Több éves kapcsolat alatt sem tudtam megtenni. Oldódtam sokat de enynire nem.:(

Ha néha rám pillant az szxi és izgató de ha folyton a szemembe néznek azt nem bírom, nem is hagyom.

Inkább mindig úgy helyezkedek, hogy ne tudjon.

Amúgy köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 17. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szégyenlős típus vagyok. Hiába vagyunk együtt évek óta, én is úgy vagyok mint te, nem szeretem. Nyilván egymásra nézünk közben de szerencsére a párom se igényli a mélyen egymás szemébe nézést.
2018. jan. 17. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,veled miért van.Talàn hozzààllàs dolga.Talàn segítene,ha próbàlnàd màs oldalrol megközeliteni az egészet.

Engem izgat ha a szemembe nés és làtja mit érzek.Néha még rà is jàtszok.Màsrészt én is szeretek a szemébe nézni és kifürkészni az érzéseit.Persze ez nem folyamatos szemezést jelent.Szóval jó néha eljàtszani ezzel is,de nem igénylem feltétlen.Nagyobbrészt mindkettőnknek csukva a szeme.

2018. jan. 17. 21:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Örülök, ha van aki tudja mit érzek...

Hát igen, egyébként nekem is sokat van csukva a szemem, úgy érzem, úgy jobban átèlem lelkileg vagy nem tudom. Nekem ugyanis elég fontos, hogy ne csak egy szex legyen : )

2018. jan. 17. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok valami szégyenlős, de ha FOLYAMATOSAN a szemembe nézne valaki, az már engem is irritálna. Néha azért lehetnek szünetek, és az is okés, ahogy nálatok van, hogy csak időnként egymásra pillantotok. Sokan be is hunyják a szemüket közben, hogy jobban tudjanak koncentrálni az élvezetre.

Egyébként nekem is néha (leginkább utólag) megfordul a fejemben a gondolat, hogy vajon fura fejet vágok-e, de szex közben ez egyáltalán nem feszélyez, na meg annyira imádom látni a másik arcát, reakcióit, hogy nem is tudnám megállni, hogy ránézzek. :D Ez valahogy hozzáad egy plusz élvezetet.

2018. jan. 18. 03:16
 9/9 anonim ***** válasza:
17%

Azért mert tulajdonképpen nem is tetszik/szereted és a lelkiismereted nem enged a szemébe nézni.

Velem is előfordult már ilyen sajnos.

2018. jan. 23. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!