Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bevállalós vagyok a szexben nem fog megunni a partnerem?
Sokszor olvasom itt, hogy lányok mennyi mindent nem engednek a partnereiknek. Én nem rég óta vagyok a barátommal, de nekem semmi problémám nincs azzal,hogy az arcomra vagy a számba élvezzen,elfenekeljen, megkötözzön, segédeszközöket használjunk stb. Látom, hogy mennyire élvezi, beindítja a dolog, akkor miért ne...
Nem leszek egy idő után unalmas? Persze, mindig jöhet valami új ötlet és kb. mindenre nyitott vagyok, de félek, hogy sokat adok és nem "becsüli" majd meg.
24/N
Pont hogy emiatt nem fog megunni.
(De sok pasi csorgathatja most a nyálát, irigykedhet a pasidra, hogy ilyen szerencsés.)
Épp a bevállalósság, kíváncsiság és a kísérletezőkészség, az ami szavatolja a változatos, megújuló szexuális életet.
Légy ilyen. A barátodat meg irigylem.
sok év tapasztalat és pervezkedés után azt mondhatom, hogy nem fognak megunni, ha:
- élvezed magad is a szexet
- nem félsz újítani
- megosztod a saját fantáziádat is (nem csak a pasiét élitek meg mindig)
- TE IS ÉLVEZED A SZEXET (dupla olyan fontos!)
Nincs jobb szex mint a szex egy olyan nővel, aki ÉLVEZI amit csinál! Onnantól kezdve már tök mindegy mi történik!
De csak lassabban mintha konzervativ lennel. Azert mert mindenhogy megleszel neli, tobbszor. S mi ferfiak vagyunk az uj pun..cira. Ha bevallja valaki ha nem igy van.
Az egy masik kerdes, hogy valaki be is teszi masikba vagy sem. Vagy csak beeri azzal a pasid, hogy mikozben a torkodba elvez es te krakogsz epp az egyik baratnodet kepzeli a helyedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!