Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon ami történt? Más lányok is csináltak már ilyet? 18/L
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap többet ittam a kelleténél és két fiúval szexeltem egymás után, akik legjobb haverok (mindkettő végignézte amikor a másikkal voltam). Akkor egyáltalán nem tűnt rossz ötletnek, de most nagyon szégyenlem magam. Van valaki itt aki csinált már ilyet? Rossz ember vagyok?2018. jan. 14. 23:03
21/31 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz rázd meg magad és jöhet a következő akik meg itt elítélnek azok meg szeretnék ha velük is megtörténne de ez számukra csak álom marad te meg érezd jól magad rá érsz meg komolyodni ha majd férjhez mész de akkor sem szabad túlzásban vinni akkor majd együtt kell az e féléket csinálni és bizony boldogan fogtok élni mások meg maradnak a zsörtölődéssel meg az álmodozással
22/31 anonim válasza:
A pasik imádják az ilyen nőket mindaddig amíg nem arról van szó hogy a gyermekük anyja legyél.
Mindenki követ le hibákat. Addig nincs gond mig helytelennek érzed. A baj ott kezdődik ha poztitív dolognak gondolod.
Nincs ezzel nagy gond, de azért ne rakd ki a falvédőre.
23/31 anonim válasza:
Azt, hogy rossz ember vagy-e ennyiből nem lehet megítélni. Sokkal érdekesebb kérdés, hogy védekeztetek-e.
24/31 anonim válasza:
Remélem a stricid büszke rád, hogy elfelejtetted elkérni a pénzt :"D
25/31 anonim válasza:
Waah,irigyellek. Szard le mit mondanak mások. Inkább most éld ki magad mint gyerek mellett. De remélem nem terjesztenek majd rólad semmit a srácok. Rem van bennük annyi gerincesség,hogy nem fognak pletykálni
26/31 anonim válasza:
Nyilván nagyon gerincesek lehetnek azok a hapsik, akik egymás után megkúrnak egy csajt...
27/31 Doctor Manhattan válasza:
Az ilyet úgy tudom elképzelni, mint a gumimacikban. Adott egy gumimaci (értsd: látens ribi) és amint belekortyol a gumibogyó szörpbe, (jéger, pélesz stb) egyszerűen nem bír magával. :D
28/31 anonim válasza:
Dehogy vagy rossz ember, csak egy buta kis kurvàcska. Anyuéknak beszámolsz róla? Hadd legyenek büszkék. Pénzt is kellett volna kérned érte, sőt, lehetne ez a szakmád is, ha ilyen jól megy, gondoltál már erre? Úgyis pályaválasztás előtt állsz. Hajrá, én drukkolok!
29/31 anonim válasza:
Kérdező, mit vársz a gyakoris életformáktól?
Az itt lévő válaszoló férfiak 95%-a mindenkire irigykedik, akinek van lehetősége szexelni. A szexet kapó férfiakat legszívesebben likvidálnák, a szexelő nőket pedig dehumanizálják és próbálják megtörni.
Ne félj, senki nem mondana rád ilyeneket, ha velük szexeltél volna, úgy könyörögnének egy 2. menetért. Igazából a gyikes férfiak még az anyjukat is eladnák azért, ha végre egy hús-vér nő küldene nekik egy fotót.
30/31 anonim válasza:
A 29-es pontosan megfogalmazta a valóságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!