Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon ami történt? Más lányok is csináltak már ilyet? 18/L
Jaj nemár. Ne izélj ezen. Társadalmi stigma, hogy ez gáz. Jó most nem azt mondom, hogy most akkor ünnepeld meg, csak nem kell emiatt rosszul érezned magad szerintem, végül is valahol olyan, mint egy hármas, ami meg már más kategória. Na... csajszi, nyugi. Aki meg elítél azzal nem kell foglalkozni.
Mármint most tényleg. Szerinted mi rosszat csináltál? Tudod hogy egyébként milyen vagy? Hogy milyen értékeid vannak? Utálom, mikor az embert a szexuális élete alapján sorolnak kategóriába. A szex jó, jól esett neked, gondolom, és ha amúgy minden jó volt, akkor meg főleg nem kell ezen parázni. Relaxáció!
Szerintem mindenki csinált már olyat, amit nagyon megbánt utána. Én is.
Ez van. Ne érdekeljen más véleménye. Ettől nem lettél rosszabb ember nyilván.
Egyébként mikor szerezzen az ember (jó/rossz) tapasztalatot ha nem fiatal korában?
18l
Hát, nem volt helyes döntés, amit csináltál, az rossz, nincs mit ezen szépíteni. De a hibáiból tanul az ember. Próbálj tanulni belőle, és előre nézz, ne hátra. Minden nap egy új lehetőség :)
Néha csinálunk helytelen dolgokat, amik nem jók... Jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy ha valamelyik tettünk nem okés. De fel kell állni, és igyekezni kétszer nem belelépni ugyanabba a folyóba. Nem vahy rossz ember attól, hogy hibázol.
semmi baj ezzel.
én imádom az erkölcstelen,butuska,dugni szerető fiatal csajokat.
A pasik szerinted szégyenkeznek? NEM
Akkor te se szégyeld magad, ahogy mondtad, akkor jó ötletnek tűnt, élvezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!