Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha egy fiú mellmániás?
Nem zavarna, barátom is az. :D
A másik kérdésre válaszolva, nekem 75A mellem van, meg vagyok 50 kg, és sosem ez számított. Nem hordok push up melltartót, olyannak tartom mint a chipses zacskó, igy leginkább merevítő nélkülit hordok, de újabban inkább csak csipke bralettet, hogy azért valami legyen rajtam. :D És igy is kifejezetten sok srác próbál kezdeményezni nálam, olyanok amikből ki sem nézném, mert olyan tipikus műanyag lányokkal veszi körül mindig magát. De ez a hajó már amúgy is elúszott. :D Mindenesetre szerintem sokkal többet lehet elérni más dolgokkal, nem a mellemel akarom felhívni a figyelmet magamra.
Adom az első és utolsó válaszolót.
Amúgy nem, tökre szeretem, ha a mellemmel csinálnak bármit igazából. Elég érzékeny vagyok ott, szóval számomra ez iszonyat izgató. .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!