Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavarná a prostit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarná a prostit?

Figyelt kérdés

Nem készülök menni hozzá mielőtt valaki letámadna

Zavarna egy prostit szerintetek ha vendége maszkban érkezne meg? (végig rajta lenne)

Lehet hogy a hétköznapi emberek közül kiemelkedőbb valamennyire és hátránya származhatna ebből,ha kiderülne róla

Van esetleg közületek olyan aki így jár prosithoz?

Nem ilyen kommentekre vagyok kíváncsi hogy "ha már megy akkor adja hozzá az arcát is"

Köszi a válaszokat!

2017. nov. 25. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem hinném hogy egy prostit bármi zavarna
2017. nov. 25. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Ebbe nincs kétségem, de esetleg a biztonságát nem érezhetné kicsit "veszélyeztetve" ?
2017. nov. 25. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Lehet frusztrált lenne, hogy lehet az apja van az álarc alatt.
2017. nov. 25. 19:44
 4/11 A kérdező kommentje:
" Én vagyok az Apád " :D
2017. nov. 25. 19:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Luk, én vagyok az apád!
2017. nov. 25. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Luke! Ich bin dein Vater!
2017. nov. 25. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Meglepne ha bárki fogadna így...főleg ha rejtett számról is hívod
2017. nov. 25. 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez azért necces mert ha a kuncsaft bántaná nem tudna leírást adni róla így tuti megúszná az illető
2017. nov. 25. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Tuti nem fogadna senki, ha meglátna így! Azért a veszély fenn áll bármi történhet mindenre fel vannak készülve a lányok. Nos, ha te odaállítanál maszkba nem is nyitna ajtót neked senki vagy , ha netán mégis , akkor tuti megmondaná mit bohóckodsz és elzavarna, de mint írtam tuti talán 100-ból 1 nyitna ajtót és az is elküldene.

Viszont, ha megérkezel, mint civil ember és azt mondod neked szex közben kell a maszk, akkor az ellen senki nem fog ellenkezni ebben is biztos vagyok.

2017. nov. 25. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, amelyik prosti így is fogad, annak nem működik a "szarjelzője".
2017. nov. 25. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!