Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarná a prostit?
Nem készülök menni hozzá mielőtt valaki letámadna
Zavarna egy prostit szerintetek ha vendége maszkban érkezne meg? (végig rajta lenne)
Lehet hogy a hétköznapi emberek közül kiemelkedőbb valamennyire és hátránya származhatna ebből,ha kiderülne róla
Van esetleg közületek olyan aki így jár prosithoz?
Nem ilyen kommentekre vagyok kíváncsi hogy "ha már megy akkor adja hozzá az arcát is"
Köszi a válaszokat!
Tuti nem fogadna senki, ha meglátna így! Azért a veszély fenn áll bármi történhet mindenre fel vannak készülve a lányok. Nos, ha te odaállítanál maszkba nem is nyitna ajtót neked senki vagy , ha netán mégis , akkor tuti megmondaná mit bohóckodsz és elzavarna, de mint írtam tuti talán 100-ból 1 nyitna ajtót és az is elküldene.
Viszont, ha megérkezel, mint civil ember és azt mondod neked szex közben kell a maszk, akkor az ellen senki nem fog ellenkezni ebben is biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!